YANGIN HIZLA BÜYÜYOR...

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2020 - 01:27, Güncelleme: 04.09.2020 - 01:27
 

YANGIN HIZLA BÜYÜYOR...

SEBELTAŞ’ın yakınında otluk alanda yangın çıktı.

Olay,bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Sebebi henüz belirlenemeyen yangın rüzgarın etkisiyle hızla büyümeye başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çıkan yangının etrafındaki sanayi dükkanları ve su atık tesisi de tehlike altında kaldı. İtfaiye ekibi söndürme işlemine ara vermeden devam ediyor. Ayrıntılar birazdan gelecek. Ali Saylam
SEBELTAŞ’ın yakınında otluk alanda yangın çıktı.

Olay,bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Sebebi henüz belirlenemeyen yangın rüzgarın etkisiyle hızla büyümeye başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çıkan yangının etrafındaki sanayi dükkanları ve su atık tesisi de tehlike altında kaldı.

İtfaiye ekibi söndürme işlemine ara vermeden devam ediyor.

Ayrıntılar birazdan gelecek.

Ali Saylam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.