Hakkı BALCI
Köşe Yazarı
Hakkı BALCI
 

SORULARLA GÜNDEM?

- Dünyada Türkiye'deki kadar rahat ve cezai sorumluluğu olmadan provokasyon, ajitasyon, manipülasyon yapılan bir yer daha yok sanırım... - Algılamakta zorlanıyorum ülkemde teröristler bu kadar rahat hareket alanını neden ve nasıl bulabiliyorlar? - Kıldan, kendirden meselelere aslan kesilip dava açan avukatlar, savcılar, şimdi ne güne duruyorlar? - Başta Selahattin Demirtaş olmak üzere ölümlerin sorumlusu olarak halkı sokağa döken diğer provokatörler aleyhine suç duyurusunda bulunarak güvenlik güçlerimizin ve yürütmenin elini güçlendirmeleri gerekmez mi? - Hangi ülkede mahkum bir terörist başı bu kadar pervasız açıklamalarda bulunabilir? Basiretimiz mi bağlandı bizim? - “Kobani düşerse Türkiye düşer”, darbe olur diyerek ülkemi aciz gösterip hem siyasi iradeye hem de güvenlik güçlerimize meydan okuyarak kamu düzenini bozanlardan hesap sorulmayacak mı? - Güney Doğuda aylardır kontrol noktaları oluşturup bölgeye hakim olmaya çalışan teröristler ortadayken çeşitli paranoyaları üzerine inşa edilen politikalar bu gerçeği gizlemek amaçlı değil midir? - Eli kolu bağlanmış taşra polisine kadar sindirilmiş bir güvenlik teşkilatı kendilerine reva görüle zulmü görmezden gelip korkularını yenerek gözünün önünde marketi yakan, yol kesen, yakan, yıkan, öldüren teröriste canla başla müdahale edebilir mi? HÜLASASI - Kobani eylemlerini iktidarı yıpratmanın fırsatı olarak gören, Türkiye'nin kardeşliği, birliğinden önce devlet düşmanlığını kaşıyan MEDYA başta olmak üzere; halkı kışkırtan, Sokağa çağıran, ünlü, ünsüz, herkese, DEVLET tarafından ihanet suçuyla işlem yapılmalıdır... GÜNÜN SÖZÜ YAZININ ÖZÜ - Klasik bir söz ama gerçeğin ta kendisi; Kral kamarasında da olsak sonuç olarak 'hepimiz aynı gemideyiz...'
Ekleme Tarihi: 13 Kasım 2021 - Cumartesi

SORULARLA GÜNDEM?

- Dünyada Türkiye'deki kadar rahat ve cezai sorumluluğu olmadan provokasyon, ajitasyon, manipülasyon yapılan bir yer daha yok sanırım...

- Algılamakta zorlanıyorum ülkemde teröristler bu kadar rahat hareket alanını neden ve nasıl bulabiliyorlar?

- Kıldan, kendirden meselelere aslan kesilip dava açan avukatlar, savcılar, şimdi ne güne duruyorlar?

- Başta Selahattin Demirtaş olmak üzere ölümlerin sorumlusu olarak halkı sokağa döken diğer provokatörler aleyhine suç duyurusunda bulunarak güvenlik güçlerimizin ve yürütmenin elini güçlendirmeleri gerekmez mi?

- Hangi ülkede mahkum bir terörist başı bu kadar pervasız açıklamalarda bulunabilir? Basiretimiz mi bağlandı bizim?

- “Kobani düşerse Türkiye düşer”, darbe olur diyerek ülkemi aciz gösterip hem siyasi iradeye hem de güvenlik güçlerimize meydan okuyarak kamu düzenini bozanlardan hesap sorulmayacak mı?

- Güney Doğuda aylardır kontrol noktaları oluşturup bölgeye hakim olmaya çalışan teröristler ortadayken çeşitli paranoyaları üzerine inşa edilen politikalar bu gerçeği gizlemek amaçlı değil midir?

- Eli kolu bağlanmış taşra polisine kadar sindirilmiş bir güvenlik teşkilatı kendilerine reva görüle zulmü görmezden gelip korkularını yenerek gözünün önünde marketi yakan, yol kesen, yakan, yıkan, öldüren teröriste canla başla müdahale edebilir mi?

HÜLASASI

- Kobani eylemlerini iktidarı yıpratmanın fırsatı olarak gören, Türkiye'nin kardeşliği, birliğinden önce devlet düşmanlığını kaşıyan MEDYA başta olmak üzere; halkı kışkırtan, Sokağa çağıran, ünlü, ünsüz, herkese, DEVLET tarafından ihanet suçuyla işlem yapılmalıdır...

GÜNÜN SÖZÜ YAZININ ÖZÜ

- Klasik bir söz ama gerçeğin ta kendisi; Kral kamarasında da olsak sonuç olarak 'hepimiz aynı gemideyiz...'

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.