Abdulkadir Çat Kaymakam Cevdet Bakkalı ve Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.02.2024 - 22:50, Güncelleme: 14.02.2024 - 22:50
 

Abdulkadir Çat Kaymakam Cevdet Bakkalı ve Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Abdulkadir Çat Kaymakam Cevdet Bakkalı ve Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

    Demokrat Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat beraberindeki ekiple birlikte Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaş buluşmalarına devam ediyor.   Beraberindeki ekiple ilçemiz Kaymakamı Cevdet Bakkal’ı makamında ziyaret eden Çat'ın Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretleri de devam ediyor. İlçemizin eksiklikleri, kuruluşların talep ve önerileri ziyaretlerin ana gündemini oluşturuyor. Ayrıca seçilmesi durumunda Sivil Toplum Kuruluşları ile uyum içerisinde çalışacağından da bahseden Abulkadir Çat bu hususta Sivil Toplum Kuruluşlarının talep ve önerilerinide dikkate alacağını ifade etti.  Kırsal mahalleler ve şehir merkezinde de çalışmalarını sürdüren Çat vatandaşla buluşmalarını sürdürüyor ve projeleri hakkında bilgi vermeye devam ediyor.
Abdulkadir Çat Kaymakam Cevdet Bakkalı ve Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

 

 

Demokrat Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat beraberindeki ekiple birlikte Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaş buluşmalarına devam ediyor.

 

Beraberindeki ekiple ilçemiz Kaymakamı Cevdet Bakkal’ı makamında ziyaret eden Çat'ın Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretleri de devam ediyor. İlçemizin eksiklikleri, kuruluşların talep ve önerileri ziyaretlerin ana gündemini oluşturuyor.

Ayrıca seçilmesi durumunda Sivil Toplum Kuruluşları ile uyum içerisinde çalışacağından da bahseden Abulkadir Çat bu hususta Sivil Toplum Kuruluşlarının talep ve önerilerinide dikkate alacağını ifade etti.  Kırsal mahalleler ve şehir merkezinde de çalışmalarını sürdüren Çat vatandaşla buluşmalarını sürdürüyor ve projeleri hakkında bilgi vermeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.