Pinhani konserine yoğun ilgi (videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.04.2024 - 23:33, Güncelleme: 24.04.2024 - 08:51
 

Pinhani konserine yoğun ilgi (videolu)

Konya’nın Seydişehir ilçesinde 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Seydişehir Belediyesi tarafından Pinhani Konseri gerçekleştirildi.

  Konsere Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın ,Konya Milletvekili Barış Bektaş,İlçe Başkanı Orhan Özel ve çok sayıda dinleyici katıldı. Açılış konuşması yapan Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu Dünyada tek çocuk bayramı olan ülke olduğumuzu belirtirken , tüm çocukların Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını kutlayarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün "Küçük hanımlar, küçük beyler, Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz” sözleri ile konuşmasını sonlandırdı. CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş “ Değerli hemşerilerim gerek genel seçimde ,gerek yerel seçimde bizlere vermiş olduğunuz destek için hepinize teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımızın ve kendini genç hissedenlerin Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi. CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın “Yirmi yıl sonra 23 Nisanda  sizlerin nasıl eğlendiğinizi görmek ve mutluluğunuza ortak olmak için 600 km yol geldim. Mütevazilik içinde ıstakoz yemeden vatandaşla beraber gerekirse bulgur pilavına kaşık sallayarak hep beraber doyacağız. Sevgili dostlar 86 milyonuz. Bu ülkede farklı renklerimiz var ama hep beraber Türkiye Cumhuriyetiyiz bu bilinçle neşenizin bol olacağı bir gelecek diliyorum size. Bu gün mecliste Özgür Özel başkanımla beraberdim selamlarını iletiyorum size. Şunu söyleyeyim başta İstanbul olmak üzere bütün büyükşehir belediyelerimizle , Seydişehir’le daima dayanışma içerisinde olacağız. Bir tek dileğimiz var ne ezen ne ezilen insanca hakça bir düzen Bu düşüncelerle ülkenin dört bir tarafı işgal atındayken “geldikleri gibi giderler “diyen” Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını ,isimsiz kahramanları saygıyla selamlıyorum.” Dedi Daha sonra havai fişek gösteri yapıldı. Pinhani grubunun  konseri  başladı .Konserde dinleyicilerin kulaklarının pası silindi ve dinleyiciler coşku ile konseri dinlediler. Pinhani grubu 2016 yılında Seydişehir’de coşkulu bir konser yaptıklarını hatırlatarak dedesinin o dönem Konya’da yaşadığını ve konseri dinlemeye geldiğini Seydişehir halkının kendilerine olan ilgisinden dolayı dedelerinin çok gururlandığını belirterek Seydişehir’in kendilerinde yerinin faklı olduğunu söylediler.  
Konya’nın Seydişehir ilçesinde 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Seydişehir Belediyesi tarafından Pinhani Konseri gerçekleştirildi.

 

Konsere Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın ,Konya Milletvekili Barış Bektaş,İlçe Başkanı Orhan Özel ve çok sayıda dinleyici katıldı.

Açılış konuşması yapan Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu Dünyada tek çocuk bayramı olan ülke olduğumuzu belirtirken , tüm çocukların Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını kutlayarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün "Küçük hanımlar, küçük beyler, Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz” sözleri ile konuşmasını sonlandırdı.

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş “ Değerli hemşerilerim gerek genel seçimde ,gerek yerel seçimde bizlere vermiş olduğunuz destek için hepinize teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımızın ve kendini genç hissedenlerin Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın “Yirmi yıl sonra 23 Nisanda  sizlerin nasıl eğlendiğinizi görmek ve mutluluğunuza ortak olmak için 600 km yol geldim. Mütevazilik içinde ıstakoz yemeden vatandaşla beraber gerekirse bulgur pilavına kaşık sallayarak hep beraber doyacağız. Sevgili dostlar 86 milyonuz. Bu ülkede farklı renklerimiz var ama hep beraber Türkiye Cumhuriyetiyiz bu bilinçle neşenizin bol olacağı bir gelecek diliyorum size. Bu gün mecliste Özgür Özel başkanımla beraberdim selamlarını iletiyorum size. Şunu söyleyeyim başta İstanbul olmak üzere bütün büyükşehir belediyelerimizle , Seydişehir’le daima dayanışma içerisinde olacağız. Bir tek dileğimiz var ne ezen ne ezilen insanca hakça bir düzen Bu düşüncelerle ülkenin dört bir tarafı işgal atındayken “geldikleri gibi giderler “diyen” Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını ,isimsiz kahramanları saygıyla selamlıyorum.” Dedi

Daha sonra havai fişek gösteri yapıldı.

Pinhani grubunun  konseri  başladı .Konserde dinleyicilerin kulaklarının pası silindi ve dinleyiciler coşku ile konseri dinlediler.

Pinhani grubu 2016 yılında Seydişehir’de coşkulu bir konser yaptıklarını hatırlatarak dedesinin o dönem Konya’da yaşadığını ve konseri dinlemeye geldiğini Seydişehir halkının kendilerine olan ilgisinden dolayı dedelerinin çok gururlandığını belirterek Seydişehir’in kendilerinde yerinin faklı olduğunu söylediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.