BAŞKAN KOCABAŞ'IN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Güncel 08.03.2024 - 15:59, Güncelleme: 08.03.2024 - 16:06
 

BAŞKAN KOCABAŞ'IN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

MHP Seydişehir İlçe Başkanı KADİR KOCABAŞ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ, YA KADIN OLMASAYDI? SENİ KİM DOĞURACAKTI? SENİ KİM DOYURACAKTI? SENİ KİM SEVECEKTİ? SENİ KİM TAMAMLAYACAKTI?  DER ŞAİR.                 YILLARDAN BERİDİR BİLİMDEN SANATA,  SPORDAN EDEBİYATA, SİYASETTEN ÇALIŞMA HAYATINA HER ALANDA KADINLARIN BÜYÜK ÇABA VE BAŞARILARINA  ŞAHİT OLMUŞUZDUR. TOPLUM ACISINDAN KADINLARIMIZIN EMEGİ YADSINAMAZ. KADINA KADIN OLDUĞU İÇİN SAYGI DUYMAYI BİLEN,  KADINA ŞİTTEDİN YOK OLDUĞU BİR ÜLKE İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI HER ZAMAN SÜRDÜRECEĞİZ.                 BU VESİLE İLE BAŞTA ŞEHİT VE GAZİ ANNELERİMİZ OLMAK ÜZERE TÜM HANIMEFENDİLERİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ YÜREKTEN KUTLUYORUM.   SAYGILARIMLA MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI : KADİR KOCABAŞ  
MHP Seydişehir İlçe Başkanı KADİR KOCABAŞ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ, YA KADIN OLMASAYDI?

SENİ KİM DOĞURACAKTI?

SENİ KİM DOYURACAKTI?

SENİ KİM SEVECEKTİ?

SENİ KİM TAMAMLAYACAKTI?  DER ŞAİR.

                YILLARDAN BERİDİR BİLİMDEN SANATA,  SPORDAN EDEBİYATA, SİYASETTEN ÇALIŞMA HAYATINA HER ALANDA KADINLARIN BÜYÜK ÇABA VE BAŞARILARINA  ŞAHİT OLMUŞUZDUR. TOPLUM ACISINDAN KADINLARIMIZIN EMEGİ YADSINAMAZ. KADINA KADIN OLDUĞU İÇİN SAYGI DUYMAYI BİLEN,  KADINA ŞİTTEDİN YOK OLDUĞU BİR ÜLKE İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI HER ZAMAN SÜRDÜRECEĞİZ.

                BU VESİLE İLE BAŞTA ŞEHİT VE GAZİ ANNELERİMİZ OLMAK ÜZERE TÜM HANIMEFENDİLERİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ YÜREKTEN KUTLUYORUM.  

SAYGILARIMLA

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI : KADİR KOCABAŞ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.