Başkan protokol üyeleri ve basın mensupları ile kardeşlik iftarında buluştu

Türkiye 23.03.2024 - 15:40, Güncelleme: 24.03.2024 - 15:40
 

Başkan protokol üyeleri ve basın mensupları ile kardeşlik iftarında buluştu

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayı münasebeti ile İlçe Protokol üyeleri ve basın mensupları birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında buluştu.

      Adile Baysal Kültür ve Sanatevinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine Kaymakam Cevdet Bakkal, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat, Ağır Ceza Reisi Osman Nuri Öz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Muhammed Yaşar Hançer, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Gökhan Arıkan, İlçe Protokol üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Daire Amirleri ile basın mensupları katıldı.Belediye Başkanı Mehmet Tutal, birlik ve kardeşlik yemeğinde katılan misafirleri kapıda karşıladı.     Ramazan ayı rahmet ayı, kardeşlik ayı, birlik , beraberlik ayı diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Seydişehir'e şekil veren, yön veren Seydişehir'e hizmet eden kardeşlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Memlekete hizmetler yaparken elbette her birimiz kendi ölçümüzde, bulunduğumuz alanda bir şeyler yaptık katkı sağladık. Bu yapılan hizmetler kesinlikle boşa gitmedi. Hepimiz Seydişehir’e hizmet etmek için buradayız. Yaklaşan Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramımızı tebrik ediyor, hepinize teşekkür ediyor, hayırlı akşamlar diliyorum "dedi.     Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu Cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayının idrak edildiğini belirten Kaymakam Cevdet Bakkal ; Ramazan ayının başta ülkemiz olmak üzere, mağdur ve mazlum ülkelere hayır , güzellik, bolluk , bereket, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Başkanımıza bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyor, tüm katılımcılara sevgi ve saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayı münasebeti ile İlçe Protokol üyeleri ve basın mensupları birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında buluştu.
 
 
 
Adile Baysal Kültür ve Sanatevinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine Kaymakam Cevdet Bakkal, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat, Ağır Ceza Reisi Osman Nuri Öz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Muhammed Yaşar Hançer, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Gökhan Arıkan, İlçe Protokol üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Daire Amirleri ile basın mensupları katıldı.Belediye Başkanı Mehmet Tutal, birlik ve kardeşlik yemeğinde katılan misafirleri kapıda karşıladı.
 
 
Ramazan ayı rahmet ayı, kardeşlik ayı, birlik , beraberlik ayı diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Seydişehir'e şekil veren, yön veren Seydişehir'e hizmet eden kardeşlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Memlekete hizmetler yaparken elbette her birimiz kendi ölçümüzde, bulunduğumuz alanda bir şeyler yaptık katkı sağladık. Bu yapılan hizmetler kesinlikle boşa gitmedi. Hepimiz Seydişehir’e hizmet etmek için buradayız. Yaklaşan Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramımızı tebrik ediyor, hepinize teşekkür ediyor, hayırlı akşamlar diliyorum "dedi.
 
 
Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu Cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayının idrak edildiğini belirten Kaymakam Cevdet Bakkal ; Ramazan ayının başta ülkemiz olmak üzere, mağdur ve mazlum ülkelere hayır , güzellik, bolluk , bereket, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Başkanımıza bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyor, tüm katılımcılara sevgi ve saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.