BAŞKAN TUTAL, MUHTARLARLA VEFA BULUŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ

Güncel 29.02.2024 - 19:38, Güncelleme: 29.02.2024 - 19:38
 

BAŞKAN TUTAL, MUHTARLARLA VEFA BULUŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, dönemi boyunca birlikte görev yaptığı mahalle muhtarları ile birlikte vefa buluşmasında bir araya geldi.

Adile Baysal Kültür ve Sanatevinde gerçekleşen buluşmaya Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan ve mahalle muhtarları katıldı. Bizleri bir araya getirdiği için bize abilik, babalık ve birliktelik duygusunu yaşattığı için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum diyen Muhatlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan “Muhtarlık gerçekten çok kutsal bir görev. Muhtarlar Deneği Başkanı olarak da tüm muhtarlarımıza görevlerini en iyi şekilde yaptıkları için teşekkür ediyorum. Belediye Başkamız da her zaman bizlerin yanında olduğu için en büyük teşekkürü hak ediyor. Seydişehir tarihinde görülmeyen bir birlikteliğe vesile oldu. Muhtarlarıyla, vatandaşıyla, STK’larıyla, çalışanıyla tüm kesimi bir araya getirdi ve çok güzel birliktelik yaşadık. Seydişehir tarihine efsane başkan olarak ismi yazıldı, hafızalarda yerini aldı. Bu çok güzel bir duygudur. Bu duyguyu bizlere yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Tutal, programda yaptığı konuşmada muhtara olan vefalarının daim olduğunu 2 dönem boyunca kendisi ile birlikte hizmet eden tüm muhtarların yaptıkları hizmetlerinin hiçbir zaman unutulmayacağını ifade ederek, “İlçemize gerek merkezde gerekse kırsalda çok güzel hizmetlerimiz oldu. Bu başarıyı biz hep birlikte başardık. Bu çalışmaları yaparken huzur, kardeşlik ikliminde çalıştık ve biz bunu başardık. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Hadimi Hazretlerinin bir sözü var         “kamil insan odur ki koya bir eser eseri olmayanın yerinde yeller eser” der. Bizim hizmet anlayışımız eser bırakma anlayışı oldu. Biz artık yeni hayatımıza devam edeceğiz. Sizlerle birlikte sağlanan bu birlikteliğin devam etmesini temenni ediyorum. Her zaman birbirinize destek olun ve önüne açın. Sizlerden en büyük temennim budur. Çünkü makamlar her zaman gelip geçicidir, ancak dostluk ve kardeşlik bakidir. Ben hepinize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarınızda aile hayatınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.  Belediye Başkanı olarak kendisi ile görev yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar ise Başkan Tutal’a teşekkür etti. Belediye Başkanı Tutal, konuşmaların ardından muhtarlara ilçeye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi ile onurlandırırken, hatıra fotoğrafı çekildi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, dönemi boyunca birlikte görev yaptığı mahalle muhtarları ile birlikte vefa buluşmasında bir araya geldi.

Adile Baysal Kültür ve Sanatevinde gerçekleşen buluşmaya Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan ve mahalle muhtarları katıldı.

Bizleri bir araya getirdiği için bize abilik, babalık ve birliktelik duygusunu yaşattığı için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum diyen Muhatlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan “Muhtarlık gerçekten çok kutsal bir görev. Muhtarlar Deneği Başkanı olarak da tüm muhtarlarımıza görevlerini en iyi şekilde yaptıkları için teşekkür ediyorum. Belediye Başkamız da her zaman bizlerin yanında olduğu için en büyük teşekkürü hak ediyor. Seydişehir tarihinde görülmeyen bir birlikteliğe vesile oldu. Muhtarlarıyla, vatandaşıyla, STK’larıyla, çalışanıyla tüm kesimi bir araya getirdi ve çok güzel birliktelik yaşadık. Seydişehir tarihine efsane başkan olarak ismi yazıldı, hafızalarda yerini aldı. Bu çok güzel bir duygudur. Bu duyguyu bizlere yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Tutal, programda yaptığı konuşmada muhtara olan vefalarının daim olduğunu 2 dönem boyunca kendisi ile birlikte hizmet eden tüm muhtarların yaptıkları hizmetlerinin hiçbir zaman unutulmayacağını ifade ederek, “İlçemize gerek merkezde gerekse kırsalda çok güzel hizmetlerimiz oldu. Bu başarıyı biz hep birlikte başardık. Bu çalışmaları yaparken huzur, kardeşlik ikliminde çalıştık ve biz bunu başardık. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Hadimi Hazretlerinin bir sözü var         “kamil insan odur ki koya bir eser eseri olmayanın yerinde yeller eser” der. Bizim hizmet anlayışımız eser bırakma anlayışı oldu.

Biz artık yeni hayatımıza devam edeceğiz. Sizlerle birlikte sağlanan bu birlikteliğin devam etmesini temenni ediyorum. Her zaman birbirinize destek olun ve önüne açın. Sizlerden en büyük temennim budur. Çünkü makamlar her zaman gelip geçicidir, ancak dostluk ve kardeşlik bakidir. Ben hepinize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarınızda aile hayatınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Belediye Başkanı olarak kendisi ile görev yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar ise Başkan Tutal’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Tutal, konuşmaların ardından muhtarlara ilçeye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi ile onurlandırırken, hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.