Bir banka şubesi korona virüs nedeniyle kapatıldı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2020 - 12:33, Güncelleme: 21.10.2020 - 12:33
 

Bir banka şubesi korona virüs nedeniyle kapatıldı

İlçemizde bir banka şubesi korona virüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldı.

Alınan  bilgiye  göre seydişehirde bankada çalışan personelin    yapılan korona virüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine şube tedbir amaçlı kapatıldı. Alınan karar neticesinde 22 Ekim  perşembe  gününe kadar  kapalı olacak. Bankadan alınan bilgiye göre :” yeni korona virüs tedbirleri kapsamında sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığını etkin bir şekilde korumaya özen gösteriyoruz. Bu amaçla şubelerimizde hizmet  vereceğiz. Şubelerimiz geçici bir süre için birbirleri yerine hizmet verecek ve şube çalışanlarımız ise evlerinde açık olan diğer şubelerimizde devam edecekler “ denildi.  
İlçemizde bir banka şubesi korona virüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldı.

Alınan  bilgiye  göre seydişehirde bankada çalışan personelin    yapılan korona virüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine şube tedbir amaçlı kapatıldı.

Alınan karar neticesinde 22 Ekim  perşembe  gününe kadar  kapalı olacak.

Bankadan alınan bilgiye göre :” yeni korona virüs tedbirleri kapsamında sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığını etkin bir şekilde korumaya özen gösteriyoruz. Bu amaçla şubelerimizde hizmet  vereceğiz. Şubelerimiz geçici bir süre için birbirleri yerine hizmet verecek ve şube çalışanlarımız ise evlerinde açık olan diğer şubelerimizde devam edecekler “ denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.