Şehit Ast.Kd.Bçv Bulut Seydişehir’de defnedildi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2019 - 05:26, Güncelleme: 26.04.2019 - 05:26
 

Şehit Ast.Kd.Bçv Bulut Seydişehir’de defnedildi

İzmir’in Urla İlçesindeki askeri birlikte eğitim sırasında yaşanan kaza sonucu şehit düşen Ast.Kd.Bçv.nin cenazesi binlerce insan tarafından Seydişehir’de defnedildi.

Mersin’in Toroslar  İlçesinde doğan Şehit Hüseyin Bulut’un vasiyeti  üzerine eşinin memleketi  olan  Seydişehir defnedildi.  Muallimhane  camiindeki  cenaze törenine Konya Valisi Cüneyit  Orhan  Toprak, Büyükşehir  Belediye Başkanı Uğur  İbrahim Altay, İl Emniyet  Müdürü  Şükrü  Yaman,Kaymakam  Aydın  Erdoğan, Seydişehir  Belediye  başkanı  Mehmet  Tutal, şehidin, eşi ,  ailesi mesai  arkadaşları ve  çok sayıda  vatandaş  katıldı. Genç yaşta eşini kaybeden Şehit Hüseyin  Bulut’un(39) eşi  Sultan  Bulut’u  ve  babasız  kalan  Zeynep Doğa (10) ve Ahmet (4) adında 2 iki  çocuğunu  Konya  Valisi Cüneyit  Orhan  Toprak teselli etti.Şehidin eşi Sultan Bulut, burada tabuta sarıldı, "seninle gurur duyuyoruz, seni çok seviyoruz" diyerek gözyaşı döktü.İkindi  namazına  müteakip Muallim hane  camii önünde Konya  Müftüsünün kıldırdığı  cenaze  namazından sonra Şehit  Bulut’un  cenazesi  bir süre askeri kortejle taşındıktan sonra çok sayıda vatandaşın omuzlarında taşınarak  Akyol Mezarlığında defnedildi.   İzmir’in Urla  İlçesindeki  askeri  birlikte SAS özel ihtisat kursundaki tahrip eğitimi sırasında meydana  gelen  kazada şehit  düşen Hüseyin  Bulut’un eşi  Sultan Bulut ve Zeynep Doğa (10) ve Ahmet (4) adında 2 iki  çocuğunun İlçemizde yaşadığı  öğrenildi.     
İzmir’in Urla İlçesindeki askeri birlikte eğitim sırasında yaşanan kaza sonucu şehit düşen Ast.Kd.Bçv.nin cenazesi binlerce insan tarafından Seydişehir’de defnedildi.

Mersin’in Toroslar  İlçesinde doğan Şehit Hüseyin Bulut’un vasiyeti  üzerine eşinin memleketi  olan  Seydişehir defnedildi.  Muallimhane  camiindeki  cenaze törenine Konya Valisi Cüneyit  Orhan  Toprak, Büyükşehir  Belediye Başkanı Uğur  İbrahim Altay, İl Emniyet  Müdürü  Şükrü  Yaman,Kaymakam  Aydın  Erdoğan, Seydişehir  Belediye  başkanı  Mehmet  Tutal, şehidin, eşi ,  ailesi mesai  arkadaşları ve  çok sayıda  vatandaş  katıldı.

Genç yaşta eşini kaybeden Şehit Hüseyin  Bulut’un(39) eşi  Sultan  Bulut’u  ve  babasız  kalan  Zeynep Doğa (10) ve Ahmet (4) adında 2 iki  çocuğunu  Konya  Valisi Cüneyit  Orhan  Toprak teselli etti.Şehidin eşi Sultan Bulut, burada tabuta sarıldı, "seninle gurur duyuyoruz, seni çok seviyoruz" diyerek gözyaşı döktü.İkindi  namazına  müteakip Muallim hane  camii önünde Konya  Müftüsünün kıldırdığı  cenaze  namazından sonra Şehit  Bulut’un  cenazesi  bir süre askeri kortejle taşındıktan sonra çok sayıda vatandaşın omuzlarında taşınarak  Akyol Mezarlığında defnedildi.

 

İzmir’in Urla  İlçesindeki  askeri  birlikte SAS özel ihtisat kursundaki tahrip eğitimi sırasında meydana  gelen  kazada şehit  düşen Hüseyin  Bulut’un eşi  Sultan Bulut ve Zeynep Doğa (10) ve Ahmet (4) adında 2 iki  çocuğunun İlçemizde yaşadığı  öğrenildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.