Seydişehir’ de Trafik Kazası 2 Yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2021 - 09:17, Güncelleme: 08.04.2021 - 09:17
 

Seydişehir’ de Trafik Kazası 2 Yaralı

Kaza akşam saatlerinde Alaylar 1 Mahallesi Mortaş Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 55 AAC 602 plakalı otomobil kavşak içerisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüj taşlarına çarparak takla attı. Kazada araç içerisinde bulunan Hasan Sağlam ve Ferhat Çerçioğlu yaralandı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edilidi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza akşam saatlerinde Alaylar 1 Mahallesi Mortaş Kavşağında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre 55 AAC 602 plakalı otomobil kavşak içerisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüj taşlarına çarparak takla attı.

Kazada araç içerisinde bulunan Hasan Sağlam ve Ferhat Çerçioğlu yaralandı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edilidi.

Yaralılar ilk müdahalenin ardından Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.