Kaymakam Erdoğan Ramazan ayı mesajı yayınladı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2021 - 03:50, Güncelleme: 12.04.2021 - 03:50
 

Kaymakam Erdoğan Ramazan ayı mesajı yayınladı

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Ramazan ayı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

  ‘’Rahmet, bereket, af, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı, on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı, yetim ve öksüzlerin gözetildiği, muhtaç ve kimsesizlerin kollandığı, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel biçimde yaşandığı, milli ve manevi duyguların ise yoğun bir şekilde tezahür ettiği müstesna ve mübarek bir aydır.Bu ayda maddi ve manevi yardımlarımızla, yoksul ve muhtaç kimselere katkıda bulunarak onların dertlerini ve sıkıntılarını paylaşmalı, birlik ve beraberliğimizi daha da sağlamlaştırmalıyız. Bu duygularla aziz milletimizin ve Seydişehirli hemşehrilerimin Ramazan ayını tebrik ediyor, bu mübarek ayın sağlık, mutluluk ve kardeşlik içerisinde geçmesini; birlik ve beraberliğe, dayanışmaya, hoşgörüye, barışa ve huzura vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum’’ dedi.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Ramazan ayı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

 

‘’Rahmet, bereket, af, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı, on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan ayı, yetim ve öksüzlerin gözetildiği, muhtaç ve kimsesizlerin kollandığı, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel biçimde yaşandığı, milli ve manevi duyguların ise yoğun bir şekilde tezahür ettiği müstesna ve mübarek bir aydır.Bu ayda maddi ve manevi yardımlarımızla, yoksul ve muhtaç kimselere katkıda bulunarak onların dertlerini ve sıkıntılarını paylaşmalı, birlik ve beraberliğimizi daha da sağlamlaştırmalıyız.

Bu duygularla aziz milletimizin ve Seydişehirli hemşehrilerimin Ramazan ayını tebrik ediyor, bu mübarek ayın sağlık, mutluluk ve kardeşlik içerisinde geçmesini; birlik ve beraberliğe, dayanışmaya, hoşgörüye, barışa ve huzura vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.