Fırınların yoğunluğu pandemiyi tehdit ediyor.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2021 - 02:58, Güncelleme: 14.04.2021 - 02:58
 

Fırınların yoğunluğu pandemiyi tehdit ediyor.

Ramazanın ilk gününde fırınlarda sosyal mesafeye dikkat edilmeden yaşanan yoğunluk koronaya davetiye çıkardı.

İç İşleri Bakanlığının pandemi genelgesine göre fırınlarda sıralar arasında 1,5 metre mesafe olması , fırın içinde de yoğunluk yaşanmaması için, fırın çalışanlardan bir kişinin  görevli tutulması gerekirken bu duruma dikkat edilmediği görüldü. Özellikle 17:00 ‘dan sonra fırınlarda ekmek almaya gelenler tarafından sosyal mesafeye dikkat edilmeden  kişilerin  bir birleriyle yarıştığı görüldü. Bazı vatandaşlar yetkilileri göreve çağırarak bu durumun devam etmesi halinde Seydişehir’de yükselen vaka sayılarının daha da artış göstereceğini dile getirdiler.  
Ramazanın ilk gününde fırınlarda sosyal mesafeye dikkat edilmeden yaşanan yoğunluk koronaya davetiye çıkardı.

İç İşleri Bakanlığının pandemi genelgesine göre fırınlarda sıralar arasında 1,5 metre mesafe olması , fırın içinde de yoğunluk yaşanmaması için, fırın çalışanlardan bir kişinin  görevli tutulması gerekirken bu duruma dikkat edilmediği görüldü.

Özellikle 17:00 ‘dan sonra fırınlarda ekmek almaya gelenler tarafından sosyal mesafeye dikkat edilmeden  kişilerin  bir birleriyle yarıştığı görüldü.

Bazı vatandaşlar yetkilileri göreve çağırarak bu durumun devam etmesi halinde Seydişehir’de yükselen vaka sayılarının daha da artış göstereceğini dile getirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.