Seydişehirli Işık, huzuru tarih ve toprakta buldu (VİDEOLU ÖZEL HABER)

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2021 - 03:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 03:02
 

Seydişehirli Işık, huzuru tarih ve toprakta buldu (VİDEOLU ÖZEL HABER)

Konya’nın Seydişehir ilçesi Alaylar Mahallesinde ikamet eden 60 yaşındaki Mevlüt Işık tarihi bahçeli evinde huzuru buldu.

  Yalnız yaşayan Mevlüt Işık 500 m2 bahçenin hatrına 12 yıldır aynı evde oturduğunu belirterek “Bahçemi ekiyorum .Bahçemde tavşan bıldırcın,tavuk besliyorum.Aynı zamanda amatör olarak yağlı boya tablo çalışmaları, küp boyama ,çiçek boyama yapıyorum. Evin odasının birini şark odası yaptım. Minderler ve tarihi tabak ,sikke,küplerle süsledim. Odanın birini ise rahmetli annem ve babamın resimleri ve onların eşyalarıyla süsledim. Bir de tesbih yaparak koleksiyon yapıyorum. Aslında durumum iyi emekliyim .Emekli olduktan sonrada bir dinlenme tesisinde aşçılık yapmaya başladım. Aylık ortalama 6000 tl gelirim var istesem kaloriferli veya doğalgazlı bir dairede oturabilirim. Ama burada huzur buluyorum “dedi   HABER:BURAK SAYLAM
Konya’nın Seydişehir ilçesi Alaylar Mahallesinde ikamet eden 60 yaşındaki Mevlüt Işık tarihi bahçeli evinde huzuru buldu.

 

Yalnız yaşayan Mevlüt Işık 500 m2 bahçenin hatrına 12 yıldır aynı evde oturduğunu belirterek “Bahçemi ekiyorum .Bahçemde tavşan bıldırcın,tavuk besliyorum.Aynı zamanda amatör olarak yağlı boya tablo çalışmaları, küp boyama ,çiçek boyama yapıyorum. Evin odasının birini şark odası yaptım. Minderler ve tarihi tabak ,sikke,küplerle süsledim. Odanın birini ise rahmetli annem ve babamın resimleri ve onların eşyalarıyla süsledim. Bir de tesbih yaparak koleksiyon yapıyorum. Aslında durumum iyi emekliyim .Emekli olduktan sonrada bir dinlenme tesisinde aşçılık yapmaya başladım. Aylık ortalama 6000 tl gelirim var istesem kaloriferli veya doğalgazlı bir dairede oturabilirim. Ama burada huzur buluyorum “dedi

 

HABER:BURAK SAYLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.