Seydişehir Antalya yolunda tatil yoğunluğu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2021 - 02:40, Güncelleme: 18.07.2021 - 02:40
 

Seydişehir Antalya yolunda tatil yoğunluğu

20 Temmuz 2021'de başlayan Kurban Bayramı tatilinin  9 gün olması sebebiyle vatandaşlar akdeniz bölgesine akın etti.

16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar olan kurban bayramı tatili sebebiyle vatandaşlar tatil yapmak için yollara döküldü. İç Anadoluyu Akdenize bağlayan Türkiyenin en çok yol geçen 3. karayolu olan Seydişehir Antalya karayolundan çok sayıda araba antayla istikametine gittiği görüldü. Yolun tek şeritli olduğu bazı bölgelerde ve kazalar nedeniyle trafiğin zaman zaman aksadığı öğrenildi. Yol üzerindeki dinlenme tesislerinde çok yoğun olduğu dikkatlerden kaçmadı. ARZU SAYLAM
20 Temmuz 2021'de başlayan Kurban Bayramı tatilinin  9 gün olması sebebiyle vatandaşlar akdeniz bölgesine akın etti.


16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar olan kurban bayramı tatili sebebiyle vatandaşlar tatil yapmak için yollara döküldü.
İç Anadoluyu Akdenize bağlayan Türkiyenin en çok yol geçen 3. karayolu olan Seydişehir Antalya karayolundan çok sayıda araba antayla istikametine gittiği görüldü.
Yolun tek şeritli olduğu bazı bölgelerde ve kazalar nedeniyle trafiğin zaman zaman aksadığı öğrenildi.
Yol üzerindeki dinlenme tesislerinde çok yoğun olduğu dikkatlerden kaçmadı.

ARZU SAYLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.