Bayramda Antalya Yolundan Yaklaşık 250 Bin Araç Geçti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2021 - 10:29, Güncelleme: 28.07.2021 - 10:29
 

Bayramda Antalya Yolundan Yaklaşık 250 Bin Araç Geçti

Kurban Bayramı tatilinde İç Anadolu Bölgesini Akdeniz Bölgesine bağlayan Konya-Seydişehir-Antalya karayolundan yaklaşık 250 000 aracın Akdeniz Bölgesine gittiği öğrenildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününün resmî tatil olması ve akabinde Kurban Bayramı tatilinin gelmesi nedeniyle Türkiye’nin en çok üçüncü araç geçen karayolu olarak bilinen Seydişehir -Antalya karayolunda araç yoğunluğu yaşandı. Karayolundan kaç araç geçtiği ile ilgili çalışma yapan yetkililer 14 Temmuz ila 20 Temmuz tarihleri arasında yaklaşık 250 000 aracın geçtiğini,  220 000 i Akdeniz Bölgesine giderken 30 000 aracın ise Seydişehir’de kaldığını açıkladı. Yetkililer bu tarihler arasında ölümlü kaza yaşanmadığını belirterek bayram tatili boyunca trafik akışının sağlıklı ve kurallara uygun bir şekilde ilerlemesi için sıkı denetlemelerin yapıldığını bildirdi. Arzu Saylam          
Kurban Bayramı tatilinde İç Anadolu Bölgesini Akdeniz Bölgesine bağlayan Konya-Seydişehir-Antalya karayolundan yaklaşık 250 000 aracın Akdeniz Bölgesine gittiği öğrenildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününün resmî tatil olması ve akabinde Kurban Bayramı tatilinin gelmesi nedeniyle Türkiye’nin en çok üçüncü araç geçen karayolu olarak bilinen Seydişehir -Antalya karayolunda araç yoğunluğu yaşandı.

Karayolundan kaç araç geçtiği ile ilgili çalışma yapan yetkililer 14 Temmuz ila 20 Temmuz tarihleri arasında yaklaşık 250 000 aracın geçtiğini,  220 000 i Akdeniz Bölgesine giderken 30 000 aracın ise Seydişehir’de kaldığını açıkladı.

Yetkililer bu tarihler arasında ölümlü kaza yaşanmadığını belirterek bayram tatili boyunca trafik akışının sağlıklı ve kurallara uygun bir şekilde ilerlemesi için sıkı denetlemelerin yapıldığını bildirdi.

Arzu Saylam

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.