Gençlik Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin’den Ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2021 - 06:30, Güncelleme: 19.08.2021 - 06:30
 

Gençlik Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin’den Ziyaret

Gençlik Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin ilçemiz Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İlçe Spor Müdürü Soner Balcı’dan bilgi aldı.

İlçe Spor Müdürü Abdurrahman Şahin ve beraberindeki Konya Gençlik Spor Personel Müdürü Mücahit Mustafa Koç ile Seydişehir Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nü ziyaret ederek sporcularla sohbet etti. Futbol, judo, güreş, halter, hentbol, karate ve okçuluk gibi branşların devam ettiği Seydişehir Gençlik Spor İlçe Müdürlüğündeki faaliyetleri yerinde inceleyerek İlçe Spor Müdürü Soner Balcı’dan bilgi aldı. Sporcularla görüşüp onların sorularını yanıtlayan Abdurrahman Şahin ilçe müdürlüğünden ayrıldıktan sonra beraberindeki heyet ile birlikte inşaatı devam etmekte olan Seydişehir Gençlik Merkezi binasında incelemelerde bulundu. Gençlik Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan’ı ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek Seydişehir programını tamamladı.
Gençlik Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin ilçemiz Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İlçe Spor Müdürü Soner Balcı’dan bilgi aldı.

İlçe Spor Müdürü Abdurrahman Şahin ve beraberindeki Konya Gençlik Spor Personel Müdürü Mücahit Mustafa Koç ile Seydişehir Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nü ziyaret ederek sporcularla sohbet etti.

Futbol, judo, güreş, halter, hentbol, karate ve okçuluk gibi branşların devam ettiği Seydişehir Gençlik Spor İlçe Müdürlüğündeki faaliyetleri yerinde inceleyerek İlçe Spor Müdürü Soner Balcı’dan bilgi aldı.

Sporcularla görüşüp onların sorularını yanıtlayan Abdurrahman Şahin ilçe müdürlüğünden ayrıldıktan sonra beraberindeki heyet ile birlikte inşaatı devam etmekte olan Seydişehir Gençlik Merkezi binasında incelemelerde bulundu.

Gençlik Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan’ı ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek Seydişehir programını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.