SEYDİŞEHİR?E 750 KONTEYNERIN TESLİMİ YAPILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2015 - 09:40, Güncelleme: 08.02.2015 - 09:40
 

SEYDİŞEHİR?E 750 KONTEYNERIN TESLİMİ YAPILDI

455?i Çevre ve Şehircilik Bakanlığı? tarafından hibe edilen 750 çöp atık konteyneri Seydişehir Belediyesi?ne teslim edildi.

455’i Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ tarafından hibe edilen 750 çöp atık konteyneri Seydişehir Belediyesi’ne teslim edildi. Temiz bir şehir ve çevre  için çalışan Seydişehir Belediyesi şehrin belirli noktalarında, çöp konteynerlerinin yetersiz olduğu tespitinin ardından harekete geçerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan konteyner talebinde bulunmuştu.  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın girişimleri sonucu talebi olumlu karşılanarak 750 konteyner Seydişehir halkının kullanımı için yetersiz noktalara dağıtımı başladı. Merkezde bulunan 16 mahallenin yanı sıra 39 taşra mahallesinin de  isteklerinideğerlendiren Belediye Başkan Mehmet Tutal, 455 konteynerin Bakanlık tarafından hibe olarak verildiğini ve Seydişehir Belediyesi tarafından herhangi bir ücret ödenmediği belirtti. Devletin bütün imkânlarından faydalanıldığı ve bu doğrultuda başarılı projelere imza atıldığını kaydeden Tutal;  Seydişehir ‘in bölgenin en güzel ilçelerinden biri olduğunu temiz bir şehir için çalışıldığını söyledi.   
455?i Çevre ve Şehircilik Bakanlığı? tarafından hibe edilen 750 çöp atık konteyneri Seydişehir Belediyesi?ne teslim edildi.

455’i Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ tarafından hibe edilen 750 çöp atık konteyneri Seydişehir Belediyesi’ne teslim edildi.

Temiz bir şehir ve çevre  için çalışan Seydişehir Belediyesi şehrin belirli noktalarında, çöp konteynerlerinin yetersiz olduğu tespitinin ardından harekete geçerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan konteyner talebinde bulunmuştu.

 Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın girişimleri sonucu talebi olumlu karşılanarak 750 konteyner Seydişehir halkının kullanımı için yetersiz noktalara dağıtımı başladı.

Merkezde bulunan 16 mahallenin yanı sıra 39 taşra mahallesinin de  isteklerinideğerlendiren Belediye Başkan Mehmet Tutal, 455 konteynerin Bakanlık tarafından hibe olarak verildiğini ve Seydişehir Belediyesi tarafından herhangi bir ücret ödenmediği belirtti.

Devletin bütün imkânlarından faydalanıldığı ve bu doğrultuda başarılı projelere imza atıldığını kaydeden Tutal;  Seydişehir ‘in bölgenin en güzel ilçelerinden biri olduğunu temiz bir şehir için çalışıldığını söyledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.