UĞUR KALELİ?YE ÇİFTÇİ VE TARIM ESNAFI DESTEĞİ?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2015 - 05:26, Güncelleme: 12.02.2015 - 05:26
 

UĞUR KALELİ?YE ÇİFTÇİ VE TARIM ESNAFI DESTEĞİ?

Konya Ticaret Borsası Başkanı Muhammet Uğur Kaleli Ak Parti?den milletvekilliği adaylığı için Ticaret Borsası başkanlığı görevinden istifa etti.

Konya Ticaret Borsası Başkanı Muhammet Uğur Kaleli Ak Parti’den milletvekilliği adaylığı için Ticaret Borsası başkanlığı görevinden istifa etti. Konya Ticaret Borsasını görev süresi içerisinde başarılı çalışmaları ile tanınan Muhammet Uğur Kaleli,  Seydişehir’ de Borsa Temsilciliği açılmasına ve Ticaret ve Sanayi Odasının “Sanayi” ibaresinin geri alınmasında çok büyük katkılar bulunmuştu. Bir gurup çiftçi ve Ticaret Borsası üyesi gazetemizi ziyaret ederek   “Seydişehir’deki sivil toplum örgütleri ve çiftçiye yapmış olduğu katkılar ve destekler küçümsenemeyecek niteliktedir. Sayın Muhammet Uğur Kaleliye bundan sonraki yapacağı memleket hizmetlerinde Seydişehir adına başarılar dileriz.  Uğur Başkan yolunuz açık olsun.” Dediler.
Konya Ticaret Borsası Başkanı Muhammet Uğur Kaleli Ak Parti?den milletvekilliği adaylığı için Ticaret Borsası başkanlığı görevinden istifa etti.

Konya Ticaret Borsası Başkanı Muhammet Uğur Kaleli Ak Parti’den milletvekilliği adaylığı için Ticaret Borsası başkanlığı görevinden istifa etti.

Konya Ticaret Borsasını görev süresi içerisinde başarılı çalışmaları ile tanınan Muhammet Uğur Kaleli,  Seydişehir’ de Borsa Temsilciliği açılmasına ve Ticaret ve Sanayi Odasının “Sanayi” ibaresinin geri alınmasında çok büyük katkılar bulunmuştu.

Bir gurup çiftçi ve Ticaret Borsası üyesi gazetemizi ziyaret ederek   “Seydişehir’deki sivil toplum örgütleri ve çiftçiye yapmış olduğu katkılar ve destekler küçümsenemeyecek niteliktedir. Sayın Muhammet Uğur Kaleliye bundan sonraki yapacağı memleket hizmetlerinde Seydişehir adına başarılar dileriz.  Uğur Başkan yolunuz açık olsun.” Dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.