KESECİK KASABASINDA İLK KEZ EMLAK OFİSİ AÇILDI

Türkiye 11.03.2024 - 16:04, Güncelleme: 11.03.2024 - 16:07
 

KESECİK KASABASINDA İLK KEZ EMLAK OFİSİ AÇILDI

KESECİK KASABASINDA İLK KEZ EMLAK OFİSİ AÇILDI

İrfan Aksu tarafından Kesecik Mahallesine açılan emlak ofisi açılış törenine Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel,YRP Belediye Başkan Adayı Mevlüt Çenesiz ve davetliler katıldı. Düzenlenen açılış programı ile hizmete giren İrfan Aksu Emlak, İnşaat, Dükkan, Daire alım ve satım ofisi sahibi İrfan Aksu; eskiden kasaba olan kesecik mahallemizin Seydişehir’e yakın olması ve doğal gaz kullanımının sağlanması ile hızlı bir şekilde gelişiyor. Bu mahallede doğduğum ve büyüdüğüm için merkezde açacağıma mahallemde açmayı tercih ettim. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Mahallemizin gelişmesine de katkımız olur. Katılımcılara teşekkür ediyorum “dedi
KESECİK KASABASINDA İLK KEZ EMLAK OFİSİ AÇILDI

İrfan Aksu tarafından Kesecik Mahallesine açılan emlak ofisi açılış törenine Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel,YRP Belediye Başkan Adayı Mevlüt Çenesiz ve davetliler katıldı.

Düzenlenen açılış programı ile hizmete giren İrfan Aksu Emlak, İnşaat, Dükkan, Daire alım ve satım ofisi sahibi İrfan Aksu; eskiden kasaba olan kesecik mahallemizin Seydişehir’e yakın olması ve doğal gaz kullanımının sağlanması ile hızlı bir şekilde gelişiyor. Bu mahallede doğduğum ve büyüdüğüm için merkezde açacağıma mahallemde açmayı tercih ettim. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Mahallemizin gelişmesine de katkımız olur. Katılımcılara teşekkür ediyorum “dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.