Küpenin İncisi Dergisinin Dağıtımı Devam Ediyor

KÜPENİN İNCİSİ DERGİSİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2019 - 04:36, Güncelleme: 07.09.2019 - 04:36
 

Küpenin İncisi Dergisinin Dağıtımı Devam Ediyor

16 yıl önce yayın hayatına başlayan Küpenin İncisi Dergisi’nin bu seneki sayısının dağıtımı devam ediyor.

Toroslar Gazetesi’nin kültürel eki olarak istikrarlı bir şekilde her yıl Ağustos ayında çıkarılan ve değerli yazarlarıyla Seydişehir’in geçmişine ışık tutan “Küpenin İncisi Seydişehir” dergisi, geçtiğimiz yıllarda rahmetli Sefa Koyuncu’nun hazırlamış olduğu kültür ekinde Türkiye’de yayınlanan kültür dergilerinin kapsamına da dâhil edilmişti. Okuyucularının kitaplık raflarında devamlı olarak yer bulan bir eser haline dönüşen, akademik yazar kadrosunun yayına hazırladığı Küpenin İncisi dergisinin Ağustos başında çıkan 2019 sayısının dağıtımına devam ediliyor. Özellikle şehir dışındaki hemşehrilerimizin büyük ilgi gösterdiği, ilçemize kültür ve akrabalık bağları bulunan Akseki, Bozkır ve Derebucak yöresinde ki insanların da ilgisini çeken Küpenin İncisi dergisinin okuyucu kitlesi, sadece Seydişehir ile kalmayıp bölge dışına da taşmaya başladı. İlçemizin dört bir köşesine elden dağıtımı devam eden Küpenin İncisi dergisini şehir dışında yaşayan hemşehrilerimiz de Toroslar Gazetesi bürosuyla irtibat kurarak temin edebilirler.
16 yıl önce yayın hayatına başlayan Küpenin İncisi Dergisi’nin bu seneki sayısının dağıtımı devam ediyor.

Toroslar Gazetesi’nin kültürel eki olarak istikrarlı bir şekilde her yıl Ağustos ayında çıkarılan ve değerli yazarlarıyla Seydişehir’in geçmişine ışık tutan “Küpenin İncisi Seydişehir” dergisi, geçtiğimiz yıllarda rahmetli Sefa Koyuncu’nun hazırlamış olduğu kültür ekinde Türkiye’de yayınlanan kültür dergilerinin kapsamına da dâhil edilmişti.

Okuyucularının kitaplık raflarında devamlı olarak yer bulan bir eser haline dönüşen, akademik yazar kadrosunun yayına hazırladığı Küpenin İncisi dergisinin Ağustos başında çıkan 2019 sayısının dağıtımına devam ediliyor.

Özellikle şehir dışındaki hemşehrilerimizin büyük ilgi gösterdiği, ilçemize kültür ve akrabalık bağları bulunan Akseki, Bozkır ve Derebucak yöresinde ki insanların da ilgisini çeken Küpenin İncisi dergisinin okuyucu kitlesi, sadece Seydişehir ile kalmayıp bölge dışına da taşmaya başladı.

İlçemizin dört bir köşesine elden dağıtımı devam eden Küpenin İncisi dergisini şehir dışında yaşayan hemşehrilerimiz de Toroslar Gazetesi bürosuyla irtibat kurarak temin edebilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.