MAHMUT ESAT ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 12.05.2023 - 08:57, Güncelleme: 12.05.2023 - 08:58
 

MAHMUT ESAT ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Mahmut Esat Ortaokulu öğrencilerinden Akıl ve Zeka Oyunlarında Muhammet Talha Bilban Konya 1., Sude Teke Konya 2. oldu.

Konya’da yapılan 4. Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvasında Mahmut Esat Ortaokulu öğrencilerinden Muhammet Talha Bilban, Reversi branşında Konya 1. oldu. Bilban, 9 Haziran’da Kayseri’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Konya’yı temsil edecek. Yine Mahmut Esat Ortaokulu öğrencilerinden Sude Teke Mangala branşında Konya 2. oldu. Okul Müdürü Süleyman BOZTEPE: “Öncelikle öğrencilerimizi tebrik ederim. Bu başarının kazanılmasında öğrencilerimiz üzerinde emeği olan tüm öğretmenlerimize teşekkür eder Kayseri’de Konya’yı temsil edecek olan öğrencimiz Muhammet Talha Bilban’a başarılar dilerim” dedi.  
Mahmut Esat Ortaokulu öğrencilerinden Akıl ve Zeka Oyunlarında Muhammet Talha Bilban Konya 1., Sude Teke Konya 2. oldu.

Konya’da yapılan 4. Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvasında Mahmut Esat Ortaokulu öğrencilerinden Muhammet Talha Bilban, Reversi branşında Konya 1. oldu.

Bilban, 9 Haziran’da Kayseri’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Konya’yı temsil edecek.

Yine Mahmut Esat Ortaokulu öğrencilerinden Sude Teke Mangala branşında Konya 2. oldu.

Okul Müdürü Süleyman BOZTEPE: “Öncelikle öğrencilerimizi tebrik ederim. Bu başarının kazanılmasında öğrencilerimiz üzerinde emeği olan tüm öğretmenlerimize teşekkür eder Kayseri’de Konya’yı temsil edecek olan öğrencimiz Muhammet Talha Bilban’a başarılar dilerim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.