MESLEK LİSESİNDE EUROPASS BELGE TESLİM PROGRAMI DÜZENLENDİ

Eğitim 10.05.2023 - 11:30, Güncelleme: 10.05.2023 - 14:30
 

MESLEK LİSESİNDE EUROPASS BELGE TESLİM PROGRAMI DÜZENLENDİ

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, neredeyse her yıl kesintisiz devam eden, Avrupa’da staj projelerinden birini daha tamamladı

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Zafer Ülkebaş, Avrupa’daki staj projelerinden “Yenilenebilir Enerji” Erasmus projesi staj sürecini tamamladıklarını kaydetti. Ülkebaş, ‘’Eğitim öğretim yılında gerçekleşen projede, Makina Teknolojisi alan 20 öğrenci Avusturya Viyana’da, Elektrik- Elektronik Teknolojileri alan öğrencileri ise Almanya Hessen şehrinde, stajlarını yaptılar. Staj sürelerinde sadece mesleki bilgi beceri ve deneyimlerini arttırmakla kalmayıp, Avrupa’da bulunan yedi ülke başkentlerinin tarihi ve turistik gezilerine katılarak, farklı kültürleri tanıma fırsatı buldular. Mesleklerini Avrupa ülkelerinde de geçerli hale getiren Europass belgelerini almaya hak kazandılar’’ dedi. Öğrencilerin Europass belgelerini, Kaymakam Deniz Pişkin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar verdi. Kaymakam Deniz Pişkin, LGS puanıyla öğrenci alacak proje okulunun öğretmen ve öğrencilerini tebrik ettiğini dile getirdi.
Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, neredeyse her yıl kesintisiz devam eden, Avrupa’da staj projelerinden birini daha tamamladı

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Zafer Ülkebaş, Avrupa’daki staj projelerinden “Yenilenebilir Enerji” Erasmus projesi staj sürecini tamamladıklarını kaydetti.

Ülkebaş, ‘’Eğitim öğretim yılında gerçekleşen projede, Makina Teknolojisi alan 20 öğrenci Avusturya Viyana’da, Elektrik- Elektronik Teknolojileri alan öğrencileri ise Almanya Hessen şehrinde, stajlarını yaptılar. Staj sürelerinde sadece mesleki bilgi beceri ve deneyimlerini arttırmakla kalmayıp, Avrupa’da bulunan yedi ülke başkentlerinin tarihi ve turistik gezilerine katılarak, farklı kültürleri tanıma fırsatı buldular. Mesleklerini Avrupa ülkelerinde de geçerli hale getiren Europass belgelerini almaya hak kazandılar’’ dedi.

Öğrencilerin Europass belgelerini, Kaymakam Deniz Pişkin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar verdi.

Kaymakam Deniz Pişkin, LGS puanıyla öğrenci alacak proje okulunun öğretmen ve öğrencilerini tebrik ettiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.