Poler Plast ve Dormaks Alüminyum 23. Avrasya Fuarı'nda İlgi Gördü

Ekonomi (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 16.11.2022 - 12:31, Güncelleme: 16.11.2022 - 13:26
 

Poler Plast ve Dormaks Alüminyum 23. Avrasya Fuarı'nda İlgi Gördü

İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan olan 23. Uluslararası Avrasya Pencere, Avrasya Kapı ve Avrasya Cam Fuarına ilçemizde faaliyet gösteren Dormaks Alüminyum ve Poler Plast firmaları da katıldı.

Bölgenin en büyük ve prestijli sektörel etkinliklerinden olan Avrasya Pencere, Avrasya Kapı ve Avrasya Cam Fuarları; 12-16 Kasım 2022 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçileriyle buluştu. Pencere ve Kapı Sektörü Derneği (PÜKAD), Pencere Üreticileri Kalite Birliği Derneği (PÜKAB) ve Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş İnsanları Derneği (GALSİAD) iş birliğiyle gerçekleşen fuarlar, ağırlıklı olarak Balkanlar, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler, Doğu Avrupa, Orta Asya ve Kuzey Afrika başta olmak üzere 140’a yakın ülkeden 60 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladığı tahmin ediliyor. 544 firma ve firma temsilciliği ile 454 markayı aynı çatı altında toplayan, 23. kez kapılarını açan Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarına katılan ilçemizde kapı, pencere kolları üreten Dormaks Alüminyum firması ve plastik pencere, kapı ve sera klipsleri üreten Poler Plast firmalarının stantlarının büyük ilgi gördüğü öğrenildi.  
İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan olan 23. Uluslararası Avrasya Pencere, Avrasya Kapı ve Avrasya Cam Fuarına ilçemizde faaliyet gösteren Dormaks Alüminyum ve Poler Plast firmaları da katıldı.

Bölgenin en büyük ve prestijli sektörel etkinliklerinden olan Avrasya Pencere, Avrasya Kapı ve Avrasya Cam Fuarları; 12-16 Kasım 2022 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçileriyle buluştu.

Pencere ve Kapı Sektörü Derneği (PÜKAD), Pencere Üreticileri Kalite Birliği Derneği (PÜKAB) ve Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş İnsanları Derneği (GALSİAD) iş birliğiyle gerçekleşen fuarlar, ağırlıklı olarak Balkanlar, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler, Doğu Avrupa, Orta Asya ve Kuzey Afrika başta olmak üzere 140’a yakın ülkeden 60 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladığı tahmin ediliyor.

544 firma ve firma temsilciliği ile 454 markayı aynı çatı altında toplayan, 23. kez kapılarını açan Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarına katılan ilçemizde kapı, pencere kolları üreten Dormaks Alüminyum firması ve plastik pencere, kapı ve sera klipsleri üreten  Poler Plast firmalarının stantlarının büyük ilgi gördüğü öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.