SESSİZLİĞİ BOZALIM

Röportaj (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 31.07.2023 - 14:11, Güncelleme: 31.07.2023 - 14:11
 

SESSİZLİĞİ BOZALIM

Hakkı Balcı Köşe Yazısı

Şükür Rabbime haysiyetimize halel getirecek bir ahvalimiz olmadı. Gazeteciliğin muhabirlikten tutun köşe yazarlığına, canlı televizyon programları yapımcılığına kadar bütün merhalelerinde bulundum. Kamu görevi yaptığım bilinci ile ilkelerimden değerlerimden vazgeçmeden her safhasında başarılı işler yapmaya çalıştım. Kimsenin iradesine ram etmeden tek kuruş kazanmadan dokundum klavyelerin tuşlarına. Seydişehir'e olan borcumu yaklaşık 500 sayfalık 'SEYDİŞEHİR HATIRASI' isimli sponsorsuz kitabımla ödediğimi düşünüyorum. Yaşadığımız süre içerisinde de yaşadığım şehre bu yönde katkı sağlamaya çalışacağız. Herkes tarafından dillendirilen ancak 'ha dediğinde' 'aman benim söylediğimi yazma' ürkekliği ile her gerçeği ayyuka çıkarmayı yerel gazetecilerin omzuna yüklenenlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Bu minvalde ses olabilmek için Toroslar Gazetesi imtiyaz sahibi Ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam ve Yaylalı Medya sahibi Ömer Yaylalı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde; sahipsizliğimize dem vuran temel sorunlarımızı objektif tarafsız kalarak gündeme taşımaya karar verdik. Yakın zaman içerisinde yapacağımız canlı televizyon programlarında bazen kendimiz, bazen gazeteci arkadaşlarımız ve diğer konuklarımızla bir sinerji oluşturmaya çalışacağız. Rabbim hayırlı topluma faydalı işler yapmaktan alıkoymasın…  
Hakkı Balcı Köşe Yazısı

Şükür Rabbime haysiyetimize halel getirecek bir ahvalimiz olmadı.

Gazeteciliğin muhabirlikten tutun köşe yazarlığına, canlı televizyon programları yapımcılığına kadar bütün merhalelerinde bulundum.

Kamu görevi yaptığım bilinci ile ilkelerimden değerlerimden vazgeçmeden her safhasında başarılı işler yapmaya çalıştım.

Kimsenin iradesine ram etmeden tek kuruş kazanmadan dokundum klavyelerin tuşlarına.

Seydişehir'e olan borcumu yaklaşık 500 sayfalık 'SEYDİŞEHİR HATIRASI' isimli sponsorsuz kitabımla ödediğimi düşünüyorum.

Yaşadığımız süre içerisinde de yaşadığım şehre bu yönde katkı sağlamaya çalışacağız.

Herkes tarafından dillendirilen ancak 'ha dediğinde' 'aman benim söylediğimi yazma' ürkekliği ile her gerçeği ayyuka çıkarmayı yerel gazetecilerin omzuna yüklenenlerin sesi olmaya devam edeceğiz.

Bu minvalde ses olabilmek için Toroslar Gazetesi imtiyaz sahibi Ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam ve Yaylalı Medya sahibi Ömer Yaylalı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde; sahipsizliğimize dem vuran temel sorunlarımızı objektif tarafsız kalarak gündeme taşımaya karar verdik.

Yakın zaman içerisinde yapacağımız canlı televizyon programlarında bazen kendimiz, bazen gazeteci arkadaşlarımız ve diğer konuklarımızla bir sinerji oluşturmaya çalışacağız.

Rabbim hayırlı topluma faydalı işler yapmaktan alıkoymasın…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.