TOL MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TUTAL’A TEŞEKKÜR

Güncel 27.12.2023 - 16:32, Güncelleme: 27.12.2023 - 16:32
 

TOL MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TUTAL’A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Tol Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinlerini makamında ağırladı.

    Tol Mahallesi Muhtarı İsmail Korkmaz ve mahalle sakinleri Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı ziyaret ederek mahallelerinde yapılan hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Son 10 yılda mahallelerine yapılan yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür eden Tol Mahallesi Muhtarı İsmail Korkmaz; “mahallemize yapmış olduğunuz hizmetler sonrasında mahallemizin çehresi değişti. Mahallemizde gerçekleştirdiğiniz çalışma ve hizmetlerinizden dolayı ekibinize ve  size teşekkür ediyoruz. Tol mahallesi olarak üzerimize düşen görevde her zaman yanınızdayız. Allah kolaylık versin" dedi. Mahallelerine yapılan çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a  teşekkür eden Tol mahallesi sakinleri;" Mahallemize yapılmasını istediğimiz hizmetler noktasında Başkanımızdan ne zaman bir talep ve istekte bulunsak karşılığını gördük. Seydişehir’e ve mahallemize vermiş olduğu hizmetler ve çalışmalardan dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz. Allah kendisinde razı olsun" dedi. Mahallelere hizmet götürme noktasında 55 mahalleyi  eşit gördüklerini ayrıca kırsal ve merkez mahallelerde çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Başkan Tutal; Seydişehir'in tüm bölgelerine hizmet götürmek boynumuzun borcudur. Bizler bu makama gelirken sizlere hizmet etmek için geldik. Bu görevde olduğumuz sürece bizlere emanet edilen makamın hakkını vermek talep ve isteklerinizi yerine getirmek için çalıştık. Bugüne kadar şükürler olsun ki,  hep sorumluluk bilinci ile hareket ettik ve güzel işler ortaya çıkardık. Bizim için tüm mahallelerimiz eşit mesafededir. Hizmet konusunda hiçbir ayrım yapmadan en merkezi mahallede ne varsa en ücra mahallede de o olacak ilkesi ile çalıştık. Sizlerin de desteği ile  daha güzel işler yaptık. Muhtarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Tol Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinlerini makamında ağırladı.

 

 

Tol Mahallesi Muhtarı İsmail Korkmaz ve mahalle sakinleri Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı ziyaret ederek mahallelerinde yapılan hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Son 10 yılda mahallelerine yapılan yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür eden Tol Mahallesi Muhtarı İsmail Korkmaz; “mahallemize yapmış olduğunuz hizmetler sonrasında mahallemizin çehresi değişti. Mahallemizde gerçekleştirdiğiniz çalışma ve hizmetlerinizden dolayı ekibinize ve  size teşekkür ediyoruz. Tol mahallesi olarak üzerimize düşen görevde her zaman yanınızdayız. Allah kolaylık versin" dedi.

Mahallelerine yapılan çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a  teşekkür eden Tol mahallesi sakinleri;" Mahallemize yapılmasını istediğimiz hizmetler noktasında Başkanımızdan ne zaman bir talep ve istekte bulunsak karşılığını gördük. Seydişehir’e ve mahallemize vermiş olduğu hizmetler ve çalışmalardan dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz. Allah kendisinde razı olsun" dedi.

Mahallelere hizmet götürme noktasında 55 mahalleyi  eşit gördüklerini ayrıca kırsal ve merkez mahallelerde çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Başkan Tutal; Seydişehir'in tüm bölgelerine hizmet götürmek boynumuzun borcudur. Bizler bu makama gelirken sizlere hizmet etmek için geldik. Bu görevde olduğumuz sürece bizlere emanet edilen makamın hakkını vermek talep ve isteklerinizi yerine getirmek için çalıştık. Bugüne kadar şükürler olsun ki,  hep sorumluluk bilinci ile hareket ettik ve güzel işler ortaya çıkardık. Bizim için tüm mahallelerimiz eşit mesafededir. Hizmet konusunda hiçbir ayrım yapmadan en merkezi mahallede ne varsa en ücra mahallede de o olacak ilkesi ile çalıştık. Sizlerin de desteği ile  daha güzel işler yaptık. Muhtarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.