TORKAM HOLDİNG YATIRIM İÇİN SEYDİŞEHİR’DE

Ekonomi (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 17.12.2021 - 14:20, Güncelleme: 17.12.2021 - 14:20
 

TORKAM HOLDİNG YATIRIM İÇİN SEYDİŞEHİR’DE

Türkiye’nin önde gelen firmalarından TORKAM Holding yetkilileri termal turizm alanında yatırım yapmak amacıyla ilçemize gelerek Seydi Şifa tesislerini ve Kuğulu Tabiat Parkında incelemelerde bulundu.

Yaklaşık 3 ay önce Belediye Başkanı Mehmet Tutal, TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli’yi İstanbul’da ziyaret ederek yatırım için Seydişehir’e davet etmişti. Avrupa ve Afrika kıtaları başta olmak üzere uluslararası alanda inşaat, gayrimenkul geliştirme ve yatırım, teknoloji ve uzay sanayi, dış ticaret, sanayi yatırımları, lojistik ve madencilik alanlarında projeleri hayata geçiren 25 farklı şirketinde 5 binden fazla çalışanı bulunan TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli ve beraberindeki heyet Seydişehir’e gelip Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret ederek Seydişehir’e Termal Turizm alanında yatırım yapılması hususunda istişarelerde bulundu. Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret edip Seydi şifa termal Tesislerinde incelemelerde bulunan TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli ve beraberindeki heyet, özel sektör tarafından termal bölgesine kazandırılan termal villalarda ve termal havzasında da incelemelerde bulunarak, Seyyid Harun Veli Cami ve çevresinde yürütülen dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kuğulu Tabiat Parkı’na da giden TORKAM Holding Heyeti, Kuğulu Tabiat Parkı projesi ve yürütülen gölet çalışmaları ile çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. TORKAM Holding’in uluslararası alanda büyük projelere imza attığını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanımız Mahmut Dereli’yi yaklaşık 3 ay önce ziyaret ederek Seydişehir’imizin termal alanındaki potansiyeli hakkında bilgiler verdik ve bu alanda yatırım yapılması hususunda ilçemize davet etmiştik. Bugün de Seydişehir’imize gelerek Termal havzamızda ve Kuğulu Tabiat Parkımızda incelemelerde bulunan İcra Kurulu Başkanımız Mahmut Dereli ve beraberindeki heyet ile birlikte Seydişehir’imize termal alanında yatırım yapılması hususunda görüşmelerimiz ve istişarelerimiz oldu. Görüşmelerimiz oldukça verimli oldu. Seydişehir’imizin kalkınmasında yeni bir dönüm noktası olarak gördüğümüz termal alanında TORKAM Holding ile birlikte ilçemize yatırım yapılması hususunda kollarımızı sıvadık. Yakın zamanda somut adımlar atarak termal turizm alanında önemli projeleri ilçemize kazandıracağız. Desteklerinden dolayı TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanımız Mahmut Dereli’ye ilçe sakinlerimiz adına teşekkür ediyor, dayanışmamızın artarak devam etmesini temenni ediyorum” diye konuştu.    
Türkiye’nin önde gelen firmalarından TORKAM Holding yetkilileri termal turizm alanında yatırım yapmak amacıyla ilçemize gelerek Seydi Şifa tesislerini ve Kuğulu Tabiat Parkında incelemelerde bulundu.

Yaklaşık 3 ay önce Belediye Başkanı Mehmet Tutal, TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli’yi İstanbul’da ziyaret ederek yatırım için Seydişehir’e davet etmişti.

Avrupa ve Afrika kıtaları başta olmak üzere uluslararası alanda inşaat, gayrimenkul geliştirme ve yatırım, teknoloji ve uzay sanayi, dış ticaret, sanayi yatırımları, lojistik ve madencilik alanlarında projeleri hayata geçiren 25 farklı şirketinde 5 binden fazla çalışanı bulunan TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli ve beraberindeki heyet Seydişehir’e gelip Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret ederek Seydişehir’e Termal Turizm alanında yatırım yapılması hususunda istişarelerde bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret edip Seydi şifa termal Tesislerinde incelemelerde bulunan TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli ve beraberindeki heyet, özel sektör tarafından termal bölgesine kazandırılan termal villalarda ve termal havzasında da incelemelerde bulunarak, Seyyid Harun Veli Cami ve çevresinde yürütülen dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kuğulu Tabiat Parkı’na da giden TORKAM Holding Heyeti, Kuğulu Tabiat Parkı projesi ve yürütülen gölet çalışmaları ile çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

TORKAM Holding’in uluslararası alanda büyük projelere imza attığını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanımız Mahmut Dereli’yi yaklaşık 3 ay önce ziyaret ederek Seydişehir’imizin termal alanındaki potansiyeli hakkında bilgiler verdik ve bu alanda yatırım yapılması hususunda ilçemize davet etmiştik. Bugün de Seydişehir’imize gelerek Termal havzamızda ve Kuğulu Tabiat Parkımızda incelemelerde bulunan İcra Kurulu Başkanımız Mahmut Dereli ve beraberindeki heyet ile birlikte Seydişehir’imize termal alanında yatırım yapılması hususunda görüşmelerimiz ve istişarelerimiz oldu. Görüşmelerimiz oldukça verimli oldu. Seydişehir’imizin kalkınmasında yeni bir dönüm noktası olarak gördüğümüz termal alanında TORKAM Holding ile birlikte ilçemize yatırım yapılması hususunda kollarımızı sıvadık. Yakın zamanda somut adımlar atarak termal turizm alanında önemli projeleri ilçemize kazandıracağız. Desteklerinden dolayı TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanımız Mahmut Dereli’ye ilçe sakinlerimiz adına teşekkür ediyor, dayanışmamızın artarak devam etmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

 

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.