1 pozitif vaka daha…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2020 - 12:28, Güncelleme: 05.06.2020 - 12:28
 

1 pozitif vaka daha…

Dün gece şüpheli olarak Konya’ya sevk edilen bir vatandaşın covid-19 testi pozitif çıktı.

Covid-19 testi pozitif çıkan vatandaşın yine aynı mahalleden olduğu ve ilk vakalar ile bağlantısı olduğu edinilen bilgiler arasında. Vaka sayısı bugüne kadar toplam 16’yı bulurken bu vakalardan iyileşen sayısı ise 3’e yükselmiş durumda. Böylece an itibari ile ilçenizin son durum tablosu; 13 pozitif, 3 negatif şeklinde. BÜŞRA AKSAKBAĞI AY 
Dün gece şüpheli olarak Konya’ya sevk edilen bir vatandaşın covid-19 testi pozitif çıktı.

Covid-19 testi pozitif çıkan vatandaşın yine aynı mahalleden olduğu ve ilk vakalar ile bağlantısı olduğu edinilen bilgiler arasında.

Vaka sayısı bugüne kadar toplam 16’yı bulurken bu vakalardan iyileşen sayısı ise 3’e yükselmiş durumda. Böylece an itibari ile ilçenizin son durum tablosu; 13 pozitif, 3 negatif şeklinde.

BÜŞRA AKSAKBAĞI AY 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.