10 KASIM ORATORYASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2013 - 01:07, Güncelleme: 11.11.2013 - 01:07
 

10 KASIM ORATORYASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İlçemizde 10 Kasım Atatürk?ün ölüm yıl dönümü Hükümet Konağı önündeki Atatürk Büstüne çelenk konulması ve belediyedeki program ile anıldı.

İlçemizde 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümü Hükümet Konağı önündeki Atatürk Büstüne çelenk konulması ve belediyedeki program ile anıldı. Atatürk Büstü önündeki Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 75. Yılı münasebetiyle çelenk sunma , çalınan sirenler eşliğinde saygı duruşu,Türk Bayrağı’nın İstiklal Marşı eşliğinde göndere çekilmesi ve aynı anda yarıya indirilmesi programına ADD büyük ilgi gösterdi. Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımının törende hazır bulunması dikkat çekti. Enis Şanlıoğlu Lisesi’nin Belediye düğün salonunda hazırladığı Atatürk’ü Anma programı büyük ilgi çekti. Programda Atatürk’ü anma oratoryosunun NEVA Müzik grubu eşliğinde Atatürk’ün sevdiği kahramanlık şarkılarının okuması izleyenlerin beğenisini kazandı. Programdan sonra Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ve diğer protokol üyeleri programı beğendiklerini belirttiler. Enis Şanlıoğlu Lisesi Müdürü Celaleddin Orhan Atatürk’ü anma oratoryosunu hazırlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.  
İlçemizde 10 Kasım Atatürk?ün ölüm yıl dönümü Hükümet Konağı önündeki Atatürk Büstüne çelenk konulması ve belediyedeki program ile anıldı.

İlçemizde 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümü Hükümet Konağı önündeki Atatürk Büstüne çelenk konulması ve belediyedeki program ile anıldı.

Atatürk Büstü önündeki Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 75. Yılı münasebetiyle çelenk sunma , çalınan sirenler eşliğinde saygı duruşu,Türk Bayrağı’nın İstiklal Marşı eşliğinde göndere çekilmesi ve aynı anda yarıya indirilmesi programına ADD büyük ilgi gösterdi.

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımının törende hazır bulunması dikkat çekti.

Enis Şanlıoğlu Lisesi’nin Belediye düğün salonunda hazırladığı Atatürk’ü Anma programı büyük ilgi çekti.

Programda Atatürk’ü anma oratoryosunun NEVA Müzik grubu eşliğinde Atatürk’ün sevdiği kahramanlık şarkılarının okuması izleyenlerin beğenisini kazandı.

Programdan sonra Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ve diğer protokol üyeleri programı beğendiklerini belirttiler.

Enis Şanlıoğlu Lisesi Müdürü Celaleddin Orhan Atatürk’ü anma oratoryosunu hazırlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.