1000 LİRAYA HÜCUM…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2018 - 12:44, Güncelleme: 09.06.2018 - 12:44
 

1000 LİRAYA HÜCUM…

Hükümet tarafından emeklilere verilen 1000 liralık ikramiyenin bankalara yatırılmasıyla birlikte ATM’lerde uzun kuyruklar oluştu.

Normal emeklilere 1000 lira, eşleri dolayısıyla emeklilik aylığı alanlara ise 750 lira ikramiye verildi. İkramiye parasının hesaplara yatırılması üzerine, bayram alışverişi yapmak için vatandaşların paralarını bir an evvel çekmek istemeleri, ATM’lerde gündüz saatlerinde ki kuyrukların gece de oluşmasına yol açtı.
Hükümet tarafından emeklilere verilen 1000 liralık ikramiyenin bankalara yatırılmasıyla birlikte ATM’lerde uzun kuyruklar oluştu.

Normal emeklilere 1000 lira, eşleri dolayısıyla emeklilik aylığı alanlara ise 750 lira ikramiye verildi.

İkramiye parasının hesaplara yatırılması üzerine, bayram alışverişi yapmak için vatandaşların paralarını bir an evvel çekmek istemeleri, ATM’lerde gündüz saatlerinde ki kuyrukların gece de oluşmasına yol açtı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.