13. AKKİSE BAHAR ŞENLİĞİ YAPILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2013 - 01:23, Güncelleme: 05.06.2013 - 01:23
 

13. AKKİSE BAHAR ŞENLİĞİ YAPILDI

Akkise Belediyesi öncülüğünde organize edilen,13.Akkise Bahar Şenlikleri 2 Haziran Pazar günü yapıldı.

Akkise Belediyesi öncülüğünde organize edilen,13.Akkise Bahar Şenlikleri 2 Haziran Pazar günü yapıldı. Şenliklere kasabadan, Konya’dan ve Türkiye’nin her bir köşesinden yaklaşık yirmi bin kişi katıldı. Akkise Belediye Başkanı Ceylan Arslan açılış konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.İnsanların bu tür etkinlikler sayesinde sılayı rahim yaptıklarını birbirleriyle hasret giderdiklerini söyledi.”Akkiseli hemşerilerimize ve misafirlerimize şenliğimize katılarak bizlerle beraber oldukları için teşekkür ederim.Birlik ve beraberliğimizin devamlılığı için katkıda bulunan iş adamlarımıza,şenliklerimize katılan sanatçılarımıza,mahalle muhtarlarımıza ve kasaba halkına teşekkür ederim.İnşallah seneye şenliklerimizi üç güne çıkarmayı planlıyoruz.İlk gün Akkise’de ecdadımıza hatimler okunacak,mezarlıklar ziyaret edilecek ve dualar edilecek .İkinci ve üçüncü gün ise yine han alanındaki etkinliklerimiz bu yıl olduğu gibi profesyonel bir şekilde yapılacaktır.” dedi. Ayrıca şenliklere MHP Konya Milletvekilleri Faruk Bal, Mustafa Kalaycı, MHP Konya İl Başkanı Tarık Taşçı, Akparti İl Genel Meclisi Üyesi Yaşar Özbakır ,Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, çevre ilçe ve belde belediye başkanları,köy muhtarları,çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. 2013 yılı şenlik ağalığına Akkiseli iş adamı Halil İbrahim Erdal seçildi. Fatihhan’ın şiirleri ve güzel sunumu eşliğinde Cumartesi akşamı Konyalı Eda ve Ersin Baran sahne aldı. Pazargünü ise sanatçı Başkal ve Mustafa Yıldızdoğan konser verdi. Animasyon gösterileri ile program sona erdi.
Akkise Belediyesi öncülüğünde organize edilen,13.Akkise Bahar Şenlikleri 2 Haziran Pazar günü yapıldı.

Akkise Belediyesi öncülüğünde organize edilen,13.Akkise Bahar Şenlikleri 2 Haziran Pazar günü yapıldı.

Şenliklere kasabadan, Konya’dan ve Türkiye’nin her bir köşesinden yaklaşık yirmi bin kişi katıldı.

Akkise Belediye Başkanı Ceylan Arslan açılış konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.İnsanların bu tür etkinlikler sayesinde sılayı rahim yaptıklarını birbirleriyle hasret giderdiklerini söyledi.”Akkiseli hemşerilerimize ve misafirlerimize şenliğimize katılarak bizlerle beraber oldukları için teşekkür ederim.Birlik ve beraberliğimizin devamlılığı için katkıda bulunan iş adamlarımıza,şenliklerimize katılan sanatçılarımıza,mahalle muhtarlarımıza ve kasaba halkına teşekkür ederim.İnşallah seneye şenliklerimizi üç güne çıkarmayı planlıyoruz.İlk gün Akkise’de ecdadımıza hatimler okunacak,mezarlıklar ziyaret edilecek ve dualar edilecek .İkinci ve üçüncü gün ise yine han alanındaki etkinliklerimiz bu yıl olduğu gibi profesyonel bir şekilde yapılacaktır.” dedi.

Ayrıca şenliklere MHP Konya Milletvekilleri Faruk Bal, Mustafa Kalaycı, MHP Konya İl Başkanı Tarık Taşçı, Akparti İl Genel Meclisi Üyesi Yaşar Özbakır ,Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, çevre ilçe ve belde belediye başkanları,köy muhtarları,çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

2013 yılı şenlik ağalığına Akkiseli iş adamı Halil İbrahim Erdal seçildi.

Fatihhan’ın şiirleri ve güzel sunumu eşliğinde Cumartesi akşamı Konyalı Eda ve Ersin Baran sahne aldı.

Pazargünü ise sanatçı Başkal ve Mustafa Yıldızdoğan konser verdi.

Animasyon gösterileri ile program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.