15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA FİDAN DİKİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2017 - 09:47, Güncelleme: 04.10.2017 - 09:47
 

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA FİDAN DİKİLDİ

İlçemizde Cumhuriyet Başsavcılığına bağlı Denetimli serbestlik Müdürlüğünce 15 Temmuz şehitleri adına fidan dikildi.

Tarım Meslek Lisesi Bahçesi'nde düzenlenen programda konuşan Cumhuriyet Savcısı Doğan Karaca, 15 Temmuz hain darbesi sırasında şehit olan 249 şehidin anısına fidan dikimi için burada bulunduklarını söyledi. Bu vesileyle vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitleri rahmetle ve minnetle andıklarını ifade eden Karaca, '’Bu millet, bu vatan var oldukça bugün burada dikilecek fidanlar yaşadıkça şehitlerimizin hatıraları da canlı kalmaya devam edecektir. Fidan dikiminde emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür ederim.' dedi.   Karacanın konuşmasından sonra denetimli serbestlik mahkûmları ve öğrenciler tarafından 1000 adet Sedir, Çam, Selvi fidanı toprakla buluşturuldu.   Törene, Hâkim Ogün Gültekin, Denetimli serbestlik Müdürü Muammer Sarıcalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Okul Müdürü Seyit Ali Koç katıldı.    
İlçemizde Cumhuriyet Başsavcılığına bağlı Denetimli serbestlik Müdürlüğünce 15 Temmuz şehitleri adına fidan dikildi.

Tarım Meslek Lisesi Bahçesi'nde düzenlenen programda konuşan Cumhuriyet Savcısı Doğan Karaca, 15 Temmuz hain darbesi sırasında şehit olan 249 şehidin anısına fidan dikimi için burada bulunduklarını söyledi.

Bu vesileyle vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitleri rahmetle ve minnetle andıklarını ifade eden Karaca, '’Bu millet, bu vatan var oldukça bugün burada dikilecek fidanlar yaşadıkça şehitlerimizin hatıraları da canlı kalmaya devam edecektir. Fidan dikiminde emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür ederim.' dedi.

 

Karacanın konuşmasından sonra denetimli serbestlik mahkûmları ve öğrenciler tarafından 1000 adet Sedir, Çam, Selvi fidanı toprakla buluşturuldu.

 

Törene, Hâkim Ogün Gültekin, Denetimli serbestlik Müdürü Muammer Sarıcalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Okul Müdürü Seyit Ali Koç katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.