2. GELENEKSEL HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2013 - 04:42, Güncelleme: 12.03.2013 - 04:42
 

2. GELENEKSEL HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen ve ilki geçen yıl yapılan Halı Saha Futbol Turnuvasının ikincisi başlıyor.

Seydişehir Belediyesi  tarafından organize edilen ve ilki geçen yıl  yapılan Halı Saha  Futbol Turnuvasının ikincisi  başlıyor. İlçedeki  sosyal ve sportif aktiviteleri artırıp, bu yolla tüm kurum,kuruluşlar ile vatandaşlar arasındaki kaynaşma,dayanışma ve kardeşlik bağlarının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen 2. Geleneksel Halı Saha  Futbol Turnuvası’na   müracaatlar başladı. Turnuvaya katılacak takımlar 21 Mart 2013 Perşembe Günü  Saat 16.00’ya kadar  Seydişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne  takımlarının  isim listeleri ile başvurularını yapabilecekler. Müsabakaların kura çekimi ise 22 Mart 2013 Cuma Günü Saat 16.00’da Seydişehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda  yapılacaktır. Takımlardan katılım ücreti alınmayacak olup, turnuvanın tüm giderleri Seydişehir Belediye Başkanlığı tarafından karşılanacaktır.Turnuvaya bütün Kamu Kurum ve Kuruluşları, Köy, Kasaba, Sivil Toplum Kuruluşları ve özel  sektör  kuruluşları  katılabilecektir. Müsabaka fikstürü ile turnuva sistemi, katılacak takım sayısına göre yapılacak kura çekiminde belirlenecek ve düzenlenecektir.Maçlar Pazar günü hariç her gün  oynanacaktır. Turnuvaya katılacak takımlar, katılım bilgilerinin yer alacağı 2.Geleneksel Halı Saha  Turnuvası Tüzüğü’nü  Seydişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlügü'nden  edinerek başvurularını yapabileceklerdir.
Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen ve ilki geçen yıl yapılan Halı Saha Futbol Turnuvasının ikincisi başlıyor.

Seydişehir Belediyesi  tarafından organize edilen ve ilki geçen yıl  yapılan Halı Saha  Futbol Turnuvasının ikincisi  başlıyor.

İlçedeki  sosyal ve sportif aktiviteleri artırıp, bu yolla tüm kurum,kuruluşlar ile vatandaşlar arasındaki kaynaşma,dayanışma ve kardeşlik bağlarının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen 2. Geleneksel Halı Saha  Futbol Turnuvası’na   müracaatlar başladı. Turnuvaya katılacak takımlar 21 Mart 2013 Perşembe Günü  Saat 16.00’ya kadar  Seydişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne  takımlarının  isim listeleri ile başvurularını yapabilecekler.

Müsabakaların kura çekimi ise 22 Mart 2013 Cuma Günü Saat 16.00’da Seydişehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda  yapılacaktır.

Takımlardan katılım ücreti alınmayacak olup, turnuvanın tüm giderleri Seydişehir Belediye Başkanlığı tarafından karşılanacaktır.Turnuvaya bütün Kamu Kurum ve Kuruluşları, Köy, Kasaba, Sivil Toplum Kuruluşları ve özel  sektör  kuruluşları  katılabilecektir.

Müsabaka fikstürü ile turnuva sistemi, katılacak takım sayısına göre yapılacak kura çekiminde belirlenecek ve düzenlenecektir.Maçlar Pazar günü hariç her gün  oynanacaktır.

Turnuvaya katılacak takımlar, katılım bilgilerinin yer alacağı 2.Geleneksel Halı Saha  Turnuvası Tüzüğü’nü  Seydişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlügü'nden  edinerek başvurularını yapabileceklerdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.