2. KİTAP GÜNLERİ BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2018 - 02:14, Güncelleme: 16.04.2018 - 02:14
 

2. KİTAP GÜNLERİ BAŞLADI

Belediye önü 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda kurulan 2. Kitap Günleri Stantı, törenle açıldı.

Bu yıl geçen yıla göre daha kapsamlı, daha görkemli gerçekleşecek olan 2. Kitap Günleri’ne 20 tanınmış yazar ile 100 yayınevi katılıyor. Açılış konuşmasında Belediye Başkanı Mehmet Tutal: “Kitap Günleri’ne geçen yıla göre daha profesyonel hazırlandık. Geçen yıl 6 yazar 20 yayınevi katılmıştı. Bu yıl 20 yazar 100 yayınevi katılıyor” diyerek Seydişehir Belediyesi olarak kitap günlerinin geleneksel hale getirildiğini vurguladı. 80 bin kitabın satışa sunulduğu 2. Kitap Günleri’nin 22 Nisan tarihine kadar devam edecek ve kitap satışlarının yanında her gün ayrı bir program hazırlanarak okullara seminer, vatandaşlara da konferanslar verecekler. Ayrıca yazarlar okuyucularla buluşma gününde kitaplarını da imzalayacak. Seydişehir Protokolü ve STK Örgüt temsilcilerinin hazır bulunduğu, halkın ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Kitap Günleri açılışında izdiham yaşandı. Kitap Günleri’nin açılışında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal: “Bu sene daha profesyonelce hazırlandık. Kitap Günleri’nde konuşmamızın bir amacı da okumayı özendirmek. Seydişehir Belediyesi olarak güzel parklar ve bahçeler yapıyoruz. Ama bir bakıyoruz o güzelim park ve bahçelerde ki malzemeler çizilmiş, kırılmış. Bunu yapan bizim gençlerimiz. İşte bu açıdan gençlerimizi okumaya sevk etmenin önemi büyük” dedi. Başkan Tutal bu yıl yazar ve yayınevi bakımından katılımın geçen yıla göre 5 misli olduğunu söyleyerek: “Kitap Günleri artık Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale geliyor. Burada sadece kitap satılmıyor. Kitap Günleri’ni; yazarlarımızın kitap imzalama etkinlikleri, verecekleri seminerler ve konferanslarla başta öğrenciler olmak üzere halkımıza kitabı sevdirme ve okumaya özendirme açısından son derece içi dolu bir faaliyet olarak görüyoruz. Başkan Tutal’ın konuşmasından sonra İlçe Müftüsü Kemal Demirel’in duasıyla 2. Kitap Günleri” başladı.
Belediye önü 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda kurulan 2. Kitap Günleri Stantı, törenle açıldı.

Bu yıl geçen yıla göre daha kapsamlı, daha görkemli gerçekleşecek olan 2. Kitap Günleri’ne 20 tanınmış yazar ile 100 yayınevi katılıyor.

Açılış konuşmasında Belediye Başkanı Mehmet Tutal: “Kitap Günleri’ne geçen yıla göre daha profesyonel hazırlandık. Geçen yıl 6 yazar 20 yayınevi katılmıştı. Bu yıl 20 yazar 100 yayınevi katılıyor” diyerek Seydişehir Belediyesi olarak kitap günlerinin geleneksel hale getirildiğini vurguladı.

80 bin kitabın satışa sunulduğu 2. Kitap Günleri’nin 22 Nisan tarihine kadar devam edecek ve kitap satışlarının yanında her gün ayrı bir program hazırlanarak okullara seminer, vatandaşlara da konferanslar verecekler. Ayrıca yazarlar okuyucularla buluşma gününde kitaplarını da imzalayacak.

Seydişehir Protokolü ve STK Örgüt temsilcilerinin hazır bulunduğu, halkın ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Kitap Günleri açılışında izdiham yaşandı.

Kitap Günleri’nin açılışında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal: “Bu sene daha profesyonelce hazırlandık. Kitap Günleri’nde konuşmamızın bir amacı da okumayı özendirmek. Seydişehir Belediyesi olarak güzel parklar ve bahçeler yapıyoruz. Ama bir bakıyoruz o güzelim park ve bahçelerde ki malzemeler çizilmiş, kırılmış. Bunu yapan bizim gençlerimiz. İşte bu açıdan gençlerimizi okumaya sevk etmenin önemi büyük” dedi.

Başkan Tutal bu yıl yazar ve yayınevi bakımından katılımın geçen yıla göre 5 misli olduğunu söyleyerek: “Kitap Günleri artık Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale geliyor. Burada sadece kitap satılmıyor. Kitap Günleri’ni; yazarlarımızın kitap imzalama etkinlikleri, verecekleri seminerler ve konferanslarla başta öğrenciler olmak üzere halkımıza kitabı sevdirme ve okumaya özendirme açısından son derece içi dolu bir faaliyet olarak görüyoruz.

Başkan Tutal’ın konuşmasından sonra İlçe Müftüsü Kemal Demirel’in duasıyla 2. Kitap Günleri” başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.