2. KİTAP GÜNLERİNDE PANAYIR COŞKUSU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2018 - 07:17, Güncelleme: 20.04.2018 - 07:17
 

2. KİTAP GÜNLERİNDE PANAYIR COŞKUSU

Seydişehir Belediyesi 2. Kitap Günlerinde çocuklara saatler yaşatılarak, mutlu ediliyor.

15 Temmuz Milli İrade Meydanında kurulan ve 16-22 Nisan tarihleri arasında Yüzlerce yayınevi ve 19 yazarın katıldığı Kitap Günleri’ni ziyaret eden çocuklara güzel bir anı yaşatıldı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tarafından 15 Temmuz Milli İrade Meydanında hazırlatılan Balon Park, yüz boyama ve çeşitli oyunlarla öğrencilere Kitap Günleri etkinlikleri kapsamında panayır coşkusu yaşatılıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından her gün farklı okulların 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’da kurulan Kitap Günleri çadırının ziyaret ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “15 Temmuz Milli İrade Meydanında çocuklara yönelik etkinliklerimiz devam ediyor. Çocuklarımıza yönelik şehir meydanı ve şehir merkezinde yapmış olduğumuz programlarımıza devam ediyoruz. Şu anda alanımızda 250 metrekarelik bir oyun gurubumuz ve animasyonlarımız var. Kitap günlerimize okullarımızdan gelen çocuklarımız ve ailelerimiz burada eğlenmekte. Çocuklarımız mutlu etmek, onların mutluluğunu görmek bizimde mutluluğumuz" dedi.
Seydişehir Belediyesi 2. Kitap Günlerinde çocuklara saatler yaşatılarak, mutlu ediliyor.

15 Temmuz Milli İrade Meydanında kurulan ve 16-22 Nisan tarihleri arasında Yüzlerce yayınevi ve 19 yazarın katıldığı Kitap Günleri’ni ziyaret eden çocuklara güzel bir anı yaşatıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tarafından 15 Temmuz Milli İrade Meydanında hazırlatılan Balon Park, yüz boyama ve çeşitli oyunlarla öğrencilere Kitap Günleri etkinlikleri kapsamında panayır coşkusu yaşatılıyor.

Seydişehir Belediyesi tarafından her gün farklı okulların 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’da kurulan Kitap Günleri çadırının ziyaret ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “15 Temmuz Milli İrade Meydanında çocuklara yönelik etkinliklerimiz devam ediyor. Çocuklarımıza yönelik şehir meydanı ve şehir merkezinde yapmış olduğumuz programlarımıza devam ediyoruz. Şu anda alanımızda 250 metrekarelik bir oyun gurubumuz ve animasyonlarımız var. Kitap günlerimize okullarımızdan gelen çocuklarımız ve ailelerimiz burada eğlenmekte. Çocuklarımız mutlu etmek, onların mutluluğunu görmek bizimde mutluluğumuz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.