20 BİN İSTİHDAM TOPLATISINA TUTAL VE KÜÇÜK? TE KATILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2017 - 03:20, Güncelleme: 22.02.2017 - 03:20
 

20 BİN İSTİHDAM TOPLATISINA TUTAL VE KÜÇÜK? TE KATILDI

Vali Yakup Canbolat Önderliğinde toplanan Konya iş dünyası milli istihdam seferberliği toplantısına ilçemizden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük?te katıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Ticaret Odası Başkanları, İşkur Genel Müdürü,  iş adamları ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da hazır bulunduğu toplantıda Konya bölgesinden İşkur maarifti ile 20 bin ek istihdam hedeflendiği belirtildi. Canbolat Mevlana Kültür merkezi Sultan Veled salonunda düzenlenen milli seferberlik olarak adlandırılan toplantıda Vali Canbolat katılımcılardan el ve gönül birliği ile gayret gösterilmesini isteyerek; ”Konya iş dünyası olarak milli istihdam seferberliğine tüm imkânlarımızla katkı sağlamalıyız, Konya üretir ve gelişirse Türkiye’de gelişir ve kalkınır. Sayın cumhurbaşkanımızın çağrısına gönülden destek vereceğinize inancım tamdır “ dedi. Toplantıya ilçemizden belediye başkanı ve Sanayi ve Ticaret Odası başkanının yanı sıra iş dünyasından da ETİ A.Ş ve BEYTEKS yetkilileri de yer aldı.        
Vali Yakup Canbolat Önderliğinde toplanan Konya iş dünyası milli istihdam seferberliği toplantısına ilçemizden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük?te katıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Ticaret Odası Başkanları, İşkur Genel Müdürü,  iş adamları ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da hazır bulunduğu toplantıda Konya bölgesinden İşkur maarifti ile 20 bin ek istihdam hedeflendiği belirtildi.

Canbolat Mevlana Kültür merkezi Sultan Veled salonunda düzenlenen milli seferberlik olarak adlandırılan toplantıda Vali Canbolat katılımcılardan el ve gönül birliği ile gayret gösterilmesini isteyerek; ”Konya iş dünyası olarak milli istihdam seferberliğine tüm imkânlarımızla katkı sağlamalıyız, Konya üretir ve gelişirse Türkiye’de gelişir ve kalkınır. Sayın cumhurbaşkanımızın çağrısına gönülden destek vereceğinize inancım tamdır “ dedi.

Toplantıya ilçemizden belediye başkanı ve Sanayi ve Ticaret Odası başkanının yanı sıra iş dünyasından da ETİ A.Ş ve BEYTEKS yetkilileri de yer aldı.

       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.