23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2018 - 02:23, Güncelleme: 23.04.2018 - 02:23
 

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Bu yıl 23 Nisan Çocuk Bayramı, İhsan Tekin Okulu’nda kutlandı. Okul bahçesinde ki kutlamalarda çocukların rengârenk giysileriyle ‘Türkiyem’ ağırlıklı şarkılar eşliğinde sundukları folklor gösterileri büyük beğeni kazandı.

İhsan Tekin İlkokulu ve Ortaokulu’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına halk tarafından yoğun ilgi gösterildi. Kutlamalara İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Per. Atğm. Ferhat Yaray, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Burak Çelik, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Siyasi Parti temsilcileri, STK Örgüt temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. İlçemizde çeşitli etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocukların bir günlüğüne idarecilerden görevi devralması ile başladı. Kaymakamlık tarafından hazırlanan Milli Egemenlik Satranç Turnuvası ile devam etti. Resmi Bayram ise İhsan Tekin Okulu’nun bahçesinde gerçekleşti. Kaymakam, Belediye Başkanı ve İlçe Emniyet Müdürü’nün Çocuk Bayramı nedeniyle makamlarını bir günlüğüne öğrencilere devretmesi ilginç görüntülere sahne oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü makamına oturan öğrenci Betül Karakuş’un ilk talimatı “Trafik sorununu çözün” oldu. Kaymakamlık tarafından hazırlanan Milli Egemenlik Satranç Turnuvası’nda dereceye giren ilk 30 öğrenciye Kaymakam Aydın Erdoğan tarafından hediyeler verildi. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yıl Dönümü olan 23 Nisan günü ise, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ın Hükümet Meydanı’nda ki Atatürk büstüne çelenk koymasıyla başladı. Daha sonra resmi bayram töreni İhsan Tekin Okulu’nda devam etti. Okul bahçesinde yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra folklor gösterileri ve Ana sınıfı öğrencilerinin gösterilerinde Türkiye ağırlıklı şarkılar söylendi. Öğrencilerin sergilediği ‘Hep Seninleyiz Türkiye’ adlı gösteri halktan yoğun alkış aldı. Asker ve Bayrak temalı oyun ve gösterilerden sonra öğrencilerin şiir okumasıyla program sona erdi.
Bu yıl 23 Nisan Çocuk Bayramı, İhsan Tekin Okulu’nda kutlandı. Okul bahçesinde ki kutlamalarda çocukların rengârenk giysileriyle ‘Türkiyem’ ağırlıklı şarkılar eşliğinde sundukları folklor gösterileri büyük beğeni kazandı.

İhsan Tekin İlkokulu ve Ortaokulu’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına halk tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Kutlamalara İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Per. Atğm. Ferhat Yaray, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Burak Çelik, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Siyasi Parti temsilcileri, STK Örgüt temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlçemizde çeşitli etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocukların bir günlüğüne idarecilerden görevi devralması ile başladı. Kaymakamlık tarafından hazırlanan Milli Egemenlik Satranç Turnuvası ile devam etti. Resmi Bayram ise İhsan Tekin Okulu’nun bahçesinde gerçekleşti.

Kaymakam, Belediye Başkanı ve İlçe Emniyet Müdürü’nün Çocuk Bayramı nedeniyle makamlarını bir günlüğüne öğrencilere devretmesi ilginç görüntülere sahne oldu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü makamına oturan öğrenci Betül Karakuş’un ilk talimatı “Trafik sorununu çözün” oldu.

Kaymakamlık tarafından hazırlanan Milli Egemenlik Satranç Turnuvası’nda dereceye giren ilk 30 öğrenciye Kaymakam Aydın Erdoğan tarafından hediyeler verildi.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yıl Dönümü olan 23 Nisan günü ise, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ın Hükümet Meydanı’nda ki Atatürk büstüne çelenk koymasıyla başladı.

Daha sonra resmi bayram töreni İhsan Tekin Okulu’nda devam etti.

Okul bahçesinde yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra folklor gösterileri ve Ana sınıfı öğrencilerinin gösterilerinde Türkiye ağırlıklı şarkılar söylendi. Öğrencilerin sergilediği ‘Hep Seninleyiz Türkiye’ adlı gösteri halktan yoğun alkış aldı.

Asker ve Bayrak temalı oyun ve gösterilerden sonra öğrencilerin şiir okumasıyla program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.