23 NİSAN ŞENLİKLERİ İLE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2015 - 12:02, Güncelleme: 27.04.2015 - 12:02
 

23 NİSAN ŞENLİKLERİ İLE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Seydişehir Belediyesi?nin bu sene ilkini düzenlediği eğlence programı, Belediye Binası önünde binlerce çocuğu eğlence etkinlikleriyle buluşturdu.

Kötü hava şartları nedeniyle 24-25 Nisana ertelenen Seydişehir Belediyesi’nin 23 Nisan şenlikleri birbirinden güzel eğlence programları ile çocuklar doyasıya eğlendirdi. Katılımcıların üç aylarını tebrik eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Mübarek üç ayların, ülkemize, ilçemize ve İslâm Âlemi’ne hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi. Eğitimcilikten geldiğini ifade eden Başkan Tutal, şimdiye kadar düzenlenen bayramların; 23 Nisan, 19 Mayıs bayramları resmi törenler halinde yapıldığını; bir kısmının oyunlar sergilediği, diğerlerinin ise izlediği resmi törenlerde çocukların sıkılarak beklediğini hatırlattı. Başkan Tutal, “Biz istedik ki 23 Nisan Çocuk Bayramı, çocukların bayramı olsun, eğlensinler. Çocuklarımız gerçek anlamda bayram etsinler istedik. Bundan dolayı böyle bir program hazırladık. İnşallah çocuklarımız memnun olmuşlardır. Çocukların mutlu olması; çocukların yüzünün gülmesi, annelerini mutlu eder. Mutlu olan anne ailesini mutlu eder. Mutlu olan aile mutlu bir ülkeyi oluşturur. Sizlere, çocuklarımıza hoşça bir vakit geçirtebilmişsek ne mutlu bizlere.” Şeklinde konuştu. Başkan Tutal, şenliğe katılan çocuklara şeker ikram ederek ayrı ayrı ilgilendi. İki gün süren şenlikteki sahne gösterilerinde; ilizyon, yarışmalar ve masal karakterlerinin skeçleri çocukları eğlendirdi. Nasrettin Hoca karakteri de çocukların arasındaydı. Balondan şekil yapma, yüz boyama, oyuncak ve Osmanlı macunu ikramları ile çocukların yüzünden gülücük eksik olmadı. Balondan yapılan çocuk parkı ile ise hem minikler için hem de büyük çocuklar için eğlence merkezi haline geldi. Yarışmaya doyamayanlar ise Seydivivor yarışmasında performans sergilediler.  
Seydişehir Belediyesi?nin bu sene ilkini düzenlediği eğlence programı, Belediye Binası önünde binlerce çocuğu eğlence etkinlikleriyle buluşturdu.

Kötü hava şartları nedeniyle 24-25 Nisana ertelenen Seydişehir Belediyesi’nin 23 Nisan şenlikleri birbirinden güzel eğlence programları ile çocuklar doyasıya eğlendirdi.

Katılımcıların üç aylarını tebrik eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Mübarek üç ayların, ülkemize, ilçemize ve İslâm Âlemi’ne hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi. Eğitimcilikten geldiğini ifade eden Başkan Tutal, şimdiye kadar düzenlenen bayramların; 23 Nisan, 19 Mayıs bayramları resmi törenler halinde yapıldığını; bir kısmının oyunlar sergilediği, diğerlerinin ise izlediği resmi törenlerde çocukların sıkılarak beklediğini hatırlattı. Başkan Tutal, “Biz istedik ki 23 Nisan Çocuk Bayramı, çocukların bayramı olsun, eğlensinler. Çocuklarımız gerçek anlamda bayram etsinler istedik. Bundan dolayı böyle bir program hazırladık. İnşallah çocuklarımız memnun olmuşlardır. Çocukların mutlu olması; çocukların yüzünün gülmesi, annelerini mutlu eder. Mutlu olan anne ailesini mutlu eder. Mutlu olan aile mutlu bir ülkeyi oluşturur. Sizlere, çocuklarımıza hoşça bir vakit geçirtebilmişsek ne mutlu bizlere.” Şeklinde konuştu. Başkan Tutal, şenliğe katılan çocuklara şeker ikram ederek ayrı ayrı ilgilendi.

İki gün süren şenlikteki sahne gösterilerinde; ilizyon, yarışmalar ve masal karakterlerinin skeçleri çocukları eğlendirdi. Nasrettin Hoca karakteri de çocukların arasındaydı. Balondan şekil yapma, yüz boyama, oyuncak ve Osmanlı macunu ikramları ile çocukların yüzünden gülücük eksik olmadı.

Balondan yapılan çocuk parkı ile ise hem minikler için hem de büyük çocuklar için eğlence merkezi haline geldi. Yarışmaya doyamayanlar ise Seydivivor yarışmasında performans sergilediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.