24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.11.2022 - 14:14, Güncelleme: 24.11.2022 - 14:14
 

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama programı Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.

Sonrasında program Şaban Cengiz Kültür Merkezinde Enis Şanlıoğlu Lisesi’nin hazırladığı programla devam etti. Programa; Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, diğer protokol üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Enis Şanlıoğlu Lisesi Okul Müdürü Adnan Öztürk’ün günün anlam ve önemini içeren konuşmasından sonra emekli öğretmenler adına Celal Çelik’in duygusal konuşmasıyla devam etti. Kutlama programında şehit olan Aybüke öğretmen ve diğer şehit öğretmenlerinin yer aldığı slayt gösterisinde duygusal anlar yaşandı. Program öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiirler okuması, okul öğretmenlerinin zeybek, folklor gösterisi, bu yıl emekli olan öğretmenlere plaket verilmesi, yeni öğretmenleri de Öğretmenlik Andı içmesiyle sona erdi.     
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama programı Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.

Sonrasında program Şaban Cengiz Kültür Merkezinde Enis Şanlıoğlu Lisesi’nin hazırladığı programla devam etti.

Programa; Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, diğer protokol üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Enis Şanlıoğlu Lisesi Okul Müdürü Adnan Öztürk’ün günün anlam ve önemini içeren konuşmasından sonra emekli öğretmenler adına Celal Çelik’in duygusal konuşmasıyla devam etti.

Kutlama programında şehit olan Aybüke öğretmen ve diğer şehit öğretmenlerinin yer aldığı slayt gösterisinde duygusal anlar yaşandı.

Program öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiirler okuması, okul öğretmenlerinin zeybek, folklor gösterisi, bu yıl emekli olan öğretmenlere plaket verilmesi, yeni öğretmenleri de Öğretmenlik Andı içmesiyle sona erdi.

  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.