24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2016 - 05:14, Güncelleme: 24.11.2016 - 05:14
 

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Atatürk?ün Hükümet Meydanı önündeki anıtına çelenk konulması ile başlayan 24 Kasım öğretmenler günü kutlamaları Şaban Cengiz Kültür merkezinde Anadolu İmam Hatip lisesinin hazırladığı programla sürdü.

Program öncesi belediye başkanı Mehmet Tutal tarafından öğretmenlere karanfil dağıtıldı. Yoğun ilginin olduğu Şaban Cengiz Kültür merkezinde ki 24 Kasım öğretmenler günü kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Programda stajyer öğretmenler, öğretmen yemini yaptılar. Emekli öğretmenlere plaket verildi. Şiirlerin okunması ve sine vizyon gösterisi ile süren program kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesiyle sona erdi. İlçe Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar, öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada; “fedakar eli öpülesi öğretmenlerimizin sadece bugün değil her gün onların günüdür” diyerek tüm öğretmenlerin gününü kutlayarak şehit olan, vefat eden öğretmenlere rahmet hizmete devam eden ve emekli olanlara ise sağlık, mutluluk diledi. 25.11.2016 Cuma günü ikindi namazına müteakip şehit olan ve vefat eden öğretmenler için Seyit Harun Veli camiinde mevlit okutulacağı öğrenildi. , ,
Atatürk?ün Hükümet Meydanı önündeki anıtına çelenk konulması ile başlayan 24 Kasım öğretmenler günü kutlamaları Şaban Cengiz Kültür merkezinde Anadolu İmam Hatip lisesinin hazırladığı programla sürdü.

Program öncesi belediye başkanı Mehmet Tutal tarafından öğretmenlere karanfil dağıtıldı.

Yoğun ilginin olduğu Şaban Cengiz Kültür merkezinde ki 24 Kasım öğretmenler günü kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Programda stajyer öğretmenler, öğretmen yemini yaptılar. Emekli öğretmenlere plaket verildi.

Şiirlerin okunması ve sine vizyon gösterisi ile süren program kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesiyle sona erdi.

İlçe Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar, öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada; “fedakar eli öpülesi öğretmenlerimizin sadece bugün değil her gün onların günüdür” diyerek tüm öğretmenlerin gününü kutlayarak şehit olan, vefat eden öğretmenlere rahmet hizmete devam eden ve emekli olanlara ise sağlık, mutluluk diledi.

25.11.2016 Cuma günü ikindi namazına müteakip şehit olan ve vefat eden öğretmenler için Seyit Harun Veli camiinde mevlit okutulacağı öğrenildi.

,

,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.