29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI (Videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.10.2022 - 12:51, Güncelleme: 28.10.2022 - 13:20
 

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI (Videolu)

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 99. Yıldönümü etkinlikleri bugün yapılan Atatürk Anıtı’na “Çelenk Sunma Töreni” ile başladı.

Hükümet Meydanında bulunan Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı’nın çelenk konulması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, şanlı Türk Bayrağımızın göndere çekilmesi ile devam etti. Törene, Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat, Seydişehir Baro Temsilcisi Avukat Muhammed Uğurlu Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe MEB Müdürü Tahir Kibar, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Kaymakam Deniz Pişkin’in yarın saat 10.00’da Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesi ile devam edecek. Kutlama programı kapsamında tebriklerin kabulünün ardından saat 10.30’da 5 Temmuz Milli İrade Meydanında kutlama ve geçit töreni gerçekleştirilecek.    
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 99. Yıldönümü etkinlikleri bugün yapılan Atatürk Anıtı’na “Çelenk Sunma Töreni” ile başladı.

Hükümet Meydanında bulunan Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı’nın çelenk konulması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, şanlı Türk Bayrağımızın göndere çekilmesi ile devam etti.

Törene, Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat, Seydişehir Baro Temsilcisi Avukat Muhammed Uğurlu Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe MEB Müdürü Tahir Kibar, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Kaymakam Deniz Pişkin’in yarın saat 10.00’da Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesi ile devam edecek. Kutlama programı kapsamında tebriklerin kabulünün ardından saat 10.30’da 5 Temmuz Milli İrade Meydanında kutlama ve geçit töreni gerçekleştirilecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.