2BEY Tarım ve Hayvancılık Ekipmanları Törenle Açıldı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.11.2022 - 15:25, Güncelleme: 20.11.2022 - 15:25
 

2BEY Tarım ve Hayvancılık Ekipmanları Törenle Açıldı

2BEY Tarım ve Hayvancılık Ekipmanları satış ofisi törenle açıldı.

Necati Kalaycıoğlu Caddesi (Bozkır Yolu) faaliyete geçen 2BEY Tarım ve Hayvancılık Ekipmanları satış ofisinin açılışına Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Sivil Toplu Örgütleri ve Oda Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Eski Ortakaraören Kooperatif Başkanı Hasan Gökçe’ğin oğlu H. İbrahim Gökçe ve yeğeni Bekir Kavak’ın ortaklaşa açtıkları 2BEY Tarım ve Hayvancılık Ekipmanları satış ofisinde tarım ve hayvancılık ekipmanları, bunların girdilerinin satışı yapılacak. Büyük bir alanda faaliyete geçen showroom niteliğinde faaliyete geçen 2BEY Tarım ve Hayvancılık Ekipmanları satış ofisinin açılış töreninden sonra davetlilere yemek ikramı yapıldı.
2BEY Tarım ve Hayvancılık Ekipmanları satış ofisi törenle açıldı.

Necati Kalaycıoğlu Caddesi (Bozkır Yolu) faaliyete geçen 2BEY Tarım ve Hayvancılık Ekipmanları satış ofisinin açılışına Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Sivil Toplu Örgütleri ve Oda Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eski Ortakaraören Kooperatif Başkanı Hasan Gökçe’ğin oğlu H. İbrahim Gökçe ve yeğeni Bekir Kavak’ın ortaklaşa açtıkları 2BEY Tarım ve Hayvancılık Ekipmanları satış ofisinde tarım ve hayvancılık ekipmanları, bunların girdilerinin satışı yapılacak.

Büyük bir alanda faaliyete geçen showroom niteliğinde faaliyete geçen 2BEY Tarım ve Hayvancılık Ekipmanları satış ofisinin açılış töreninden sonra davetlilere yemek ikramı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.