4 YILIN EMEĞİ 5 YILIN ARMAĞANI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2019 - 12:08, Güncelleme: 26.09.2019 - 12:08
 

4 YILIN EMEĞİ 5 YILIN ARMAĞANI

Eğitim-Öğretimde 5. yılına giren Özgüven Sistem Koleji geçirdiği 4 yılın emeği sonucu ortaya çıkan resim sergisini açtı.

Hükümet Meydanı önünde bir günlüğüne açılan resim sergisi, okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Arzu Bayram tarafından organize edildi. Günübirlik açılan resim sergisinin, okul öğrencilerinin 4 yıl boyunca yapmış oldukları özet resimlerden oluşan bir karma sergi olduğu ve 4 Yılın Emeği, 5. Yılın Armağanı olarak düzenlendiği öğrenildi.   Haber: ALİ SAYLAM
Eğitim-Öğretimde 5. yılına giren Özgüven Sistem Koleji geçirdiği 4 yılın emeği sonucu ortaya çıkan resim sergisini açtı.

Hükümet Meydanı önünde bir günlüğüne açılan resim sergisi, okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Arzu Bayram tarafından organize edildi.

Günübirlik açılan resim sergisinin, okul öğrencilerinin 4 yıl boyunca yapmış oldukları özet resimlerden oluşan bir karma sergi olduğu ve 4 Yılın Emeği, 5. Yılın Armağanı olarak düzenlendiği öğrenildi.

 

Haber: ALİ SAYLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.