41 YILLIK MESLEĞİNE VEDA EDERKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2019 - 05:23, Güncelleme: 13.11.2019 - 05:23
 

41 YILLIK MESLEĞİNE VEDA EDERKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Ali Demirel’in mesleki hayatına veda programında duygulu anlar yaşandı.

41 yıldır öğretmenlik yapan, 7 Aralık 1984 tarihinden beri de aynı okulda öğretmenliğini sürdüren ve aynı zamanda 2006 yılından bu yana İmam Hatip Okulu Derneği’nin başkan yardımcılığını yapan, ilçemizin de tanınmış simalarından Ali Demirel için hazırlanan sürpriz veda programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü Adem Bebek, İmam Hatipliler Derneği Başkanı Kemal Arslan, şu anda öğretmenlik yapan eski öğrencileri, Okul Müdürü Bayram Ali Çelik, yardımcıları, öğretmenleri, son sınıf öğrencileri ve eşi Şükran Demirel katıldı. Okul Müdürlüğü tarafından sürpriz bir şekilde organize edilen programda son dersini veren Ali Demirel, gözyaşlarını tutamayarak konuşmakta zorlandı.    . Son dersinde Yunus Emre’nin “Bu Dünya’dan Gider Olduk” ilahisini ve Necip Fazıl Kısakürek’in “Mehmedim” şiirini okuyan Ali Demirel’e, hakkında kaleme alınan öğretmen ve öğrencilerin şiirleri okundu. Şefliğini yaptığı öğrenci korosu da çeşitli ilahiler okudu. Veda konuşmasında Ali Demirel, “Bir daha dünyaya gelsem, yine bu okulda öğretmen olmayı ve yine aynı eşimle evlenmeyi isterdim” diyerek okula ve eşine olan sevgisini ifade etti. Emekli olmasına rağmen okula hizmet etmeye devam edeceğini belirten Demirel, “İslam’da emeklilik diye bir şey yoktur. Bu okulun gelişmesi ve daha ileriye gitmesi için elimden geleni yapacağım” diyerek hizmetinin hiç bitmeyeceğini söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, hizmetlerinden dolayı Ali Demirel Hoca’ya çiçek sunarken, okulun hizmet plaketini ise İlçe Müftüsü Adem Bebek’in ellerinden aldı. Yetiştirdiği öğrencileri adına ise İsmet Şen Ortaokulu Müdürü Halil İbrahim Gülşen elini öperek çiçek takdim etti. Program, İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinin, yetiştirdiği öğretmenlerin ve öğrencilerin hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Ali Demirel’in mesleki hayatına veda programında duygulu anlar yaşandı.

41 yıldır öğretmenlik yapan, 7 Aralık 1984 tarihinden beri de aynı okulda öğretmenliğini sürdüren ve aynı zamanda 2006 yılından bu yana İmam Hatip Okulu Derneği’nin başkan yardımcılığını yapan, ilçemizin de tanınmış simalarından Ali Demirel için hazırlanan sürpriz veda programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü Adem Bebek, İmam Hatipliler Derneği Başkanı Kemal Arslan, şu anda öğretmenlik yapan eski öğrencileri, Okul Müdürü Bayram Ali Çelik, yardımcıları, öğretmenleri, son sınıf öğrencileri ve eşi Şükran Demirel katıldı.

Okul Müdürlüğü tarafından sürpriz bir şekilde organize edilen programda son dersini veren Ali Demirel, gözyaşlarını tutamayarak konuşmakta zorlandı.    .

Son dersinde Yunus Emre’nin “Bu Dünya’dan Gider Olduk” ilahisini ve Necip Fazıl Kısakürek’in “Mehmedim” şiirini okuyan Ali Demirel’e, hakkında kaleme alınan öğretmen ve öğrencilerin şiirleri okundu. Şefliğini yaptığı öğrenci korosu da çeşitli ilahiler okudu.

Veda konuşmasında Ali Demirel, “Bir daha dünyaya gelsem, yine bu okulda öğretmen olmayı ve yine aynı eşimle evlenmeyi isterdim” diyerek okula ve eşine olan sevgisini ifade etti.

Emekli olmasına rağmen okula hizmet etmeye devam edeceğini belirten Demirel, “İslam’da emeklilik diye bir şey yoktur. Bu okulun gelişmesi ve daha ileriye gitmesi için elimden geleni yapacağım” diyerek hizmetinin hiç bitmeyeceğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, hizmetlerinden dolayı Ali Demirel Hoca’ya çiçek sunarken, okulun hizmet plaketini ise İlçe Müftüsü Adem Bebek’in ellerinden aldı. Yetiştirdiği öğrencileri adına ise İsmet Şen Ortaokulu Müdürü Halil İbrahim Gülşen elini öperek çiçek takdim etti.

Program, İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinin, yetiştirdiği öğretmenlerin ve öğrencilerin hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.