43 Yıl Hizmetten Sonra Arkadaşlarına Veda Etti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2019 - 01:05, Güncelleme: 06.03.2019 - 01:05
 

43 Yıl Hizmetten Sonra Arkadaşlarına Veda Etti

Seydişehir adliyesinde 43 yıl Cumhuriyet Başsavcılığı yazı işleri müdürü olarak görev yapan Halis ACAR yaş haddinden emekli oldu.

Acar ile beraber Sulh Hukuk Mahkemesi zabıt Kâtibi görevinde 28 yıllık çalışma hayatını tamamlayarak emekli olan Mehmet DEDEOĞLU’na mesai arkadaşları tarafından veda yemeği verildi. Adliye çalışanları tarafından düzenlenen veda yemeğine; Cumhuriyet başsavcısı İzzet KARDOĞAN Adalet Komisyonu üyesi ve Asliye hukuk mahkemesi hakimi Nuh KARASU Asliye Ceza hakimleri Bilal ALTINSOY –Ezgi CAN ALTINSOY Sulh Hukuk ve Sulh Ceza hakimi Ergül DUYUM ve Cumhuriyet savcıları Hülya ERSOY ÇETİN -Kübra BÜYÜKÇOLAK – Fatih ERKARACA Türk Büro-Sen Konya 2 Nolu Şube başkanı Ahmet EFE ve yönetim kurulu üyeleri Seydişehir barosu avukatları ve adliye çalışanları katıldı. Türk Büro-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Efe’de veda yemeği ile ilgili yaptığı açıklamada: “Değerli üyemiz Halis Acar, dile kolay 43 yıl aralıksız bu devlete hizmet ederek emekli oldu. Mehmet Dedeoğlu arkadaşımız ise emekliliği hak ederek aramızdan ayrıldılar. Arkadaşlarımıza bundan sonraki hayatlarında sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz” dedi.
Seydişehir adliyesinde 43 yıl Cumhuriyet Başsavcılığı yazı işleri müdürü olarak görev yapan Halis ACAR yaş haddinden emekli oldu.

Acar ile beraber Sulh Hukuk Mahkemesi zabıt Kâtibi görevinde 28 yıllık çalışma hayatını tamamlayarak emekli olan Mehmet DEDEOĞLU’na mesai arkadaşları tarafından veda yemeği verildi.

Adliye çalışanları tarafından düzenlenen veda yemeğine; Cumhuriyet başsavcısı İzzet KARDOĞAN Adalet Komisyonu üyesi ve Asliye hukuk mahkemesi hakimi Nuh KARASU Asliye Ceza hakimleri Bilal ALTINSOY –Ezgi CAN ALTINSOY Sulh Hukuk ve Sulh Ceza hakimi Ergül DUYUM ve Cumhuriyet savcıları Hülya ERSOY ÇETİN -Kübra BÜYÜKÇOLAK – Fatih ERKARACA Türk Büro-Sen Konya 2 Nolu Şube başkanı Ahmet EFE ve yönetim kurulu üyeleri Seydişehir barosu avukatları ve adliye çalışanları katıldı.

Türk Büro-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Efe’de veda yemeği ile ilgili yaptığı açıklamada:

“Değerli üyemiz Halis Acar, dile kolay 43 yıl aralıksız bu devlete hizmet ederek emekli oldu. Mehmet Dedeoğlu arkadaşımız ise emekliliği hak ederek aramızdan ayrıldılar. Arkadaşlarımıza bundan sonraki hayatlarında sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.