600 Adet sulama borusunu bıçakla tahrip ettiler

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2020 - 02:18, Güncelleme: 12.08.2020 - 02:18
 

600 Adet sulama borusunu bıçakla tahrip ettiler

Çatmakaya mahallesinde kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından tarlasındaki 600 adet sulama borusu bıçakla kesilerek kullanılmaz hale getirildi.

Mehmet kaya ve eşi şahsemen kaya ekili 46 dönümlük arazisine gidince tarlada bulunan 600 adet sulama borusunun tamamını  bıçakla kesilerek kullanılmaz hale geldiğini  görünce şaşırdılar. 46 dönümünü kuru fasülye , 6 dönümü pancar ekli  arazinin tüm sulama sistemlerini zarara uğradığını belirten Mehmet ve eşi şahsemen kaya ‘15 yıllık emeğimiz boşa gitti. 40 Boruyla başlamıştık , canımızı dişimize takarak 600 boru yapmıştık. Boruların tamamı kullanılmaz durumda. Zararımız büyük borulardan ne isterler ? bize karşı bir hasmı olan varsa bizimle halletsinler. Yaşadığımız bu olay bizi maddi ve manevi sarstı ‘ diyerek yetkililerden  olayın faillerinin bir an evvel bulunmalarını istediler.
Çatmakaya mahallesinde kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından tarlasındaki 600 adet sulama borusu bıçakla kesilerek kullanılmaz hale getirildi.

Mehmet kaya ve eşi şahsemen kaya ekili 46 dönümlük arazisine gidince tarlada bulunan 600 adet sulama borusunun tamamını  bıçakla kesilerek kullanılmaz hale geldiğini  görünce şaşırdılar.

46 dönümünü kuru fasülye , 6 dönümü pancar ekli  arazinin tüm sulama sistemlerini zarara uğradığını belirten Mehmet ve eşi şahsemen kaya ‘15 yıllık emeğimiz boşa gitti. 40 Boruyla başlamıştık , canımızı dişimize takarak 600 boru yapmıştık. Boruların tamamı kullanılmaz durumda. Zararımız büyük borulardan ne isterler ? bize karşı bir hasmı olan varsa bizimle halletsinler. Yaşadığımız bu olay bizi maddi ve manevi sarstı ‘ diyerek yetkililerden  olayın faillerinin bir an evvel bulunmalarını istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.