68 KUŞAĞI KIZ ÖĞRENCİLERİNİN ANLAMLI BULUŞMASI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2019 - 05:24, Güncelleme: 02.12.2019 - 05:24
 

68 KUŞAĞI KIZ ÖĞRENCİLERİNİN ANLAMLI BULUŞMASI

Mahmut Esat Ortaokulu 68 kuşağının kız öğrencileri, Seydişehir’de bir araya gelerek unutulmaz bir gün yaşadılar.

Geçen yıl ilk kez Konya’da buluşan, ikincisini Seydişehir BLC Cafe Bistro’da gerçekleştiren ve şu anda hepsi emekli olan 68 kuşağı Mahmut Esat Ortaokulu kız öğrencileri, 50 seneden sonra tekrar bir araya gelip birlikte kahvaltı yaparak güzel bir gün geçirmenin yanı sıra duygusal anlar da yaşadılar. İçlerinde şu anda Ortakaraören Muhtarı olan Ayşe Demir, emekli öğretmen Meliha Karayılan, Hemşire Necla Yılmaz (Buğdaycı) gibi çeşitli mesleklerden emekli olmuş, Konya ve Seydişehir’de ikamet eden 17 kız öğrenci, bu buluşmayla hem anılarını tazeledi, hem de arkadaşlıklarını pekiştirdi. BLC Cafe’nin kendilerine özel hazırlamış olduğu kahvaltı ve gösterilen özel ilgiden memnun kalan Mahmut Esat Ortaokulu kız öğrencileri, bir daha ki yıl tekrar buluşmak dileğiyle birbirlerine sarılarak vedalaştılar.
Mahmut Esat Ortaokulu 68 kuşağının kız öğrencileri, Seydişehir’de bir araya gelerek unutulmaz bir gün yaşadılar.

Geçen yıl ilk kez Konya’da buluşan, ikincisini Seydişehir BLC Cafe Bistro’da gerçekleştiren ve şu anda hepsi emekli olan 68 kuşağı Mahmut Esat Ortaokulu kız öğrencileri, 50 seneden sonra tekrar bir araya gelip birlikte kahvaltı yaparak güzel bir gün geçirmenin yanı sıra duygusal anlar da yaşadılar.

İçlerinde şu anda Ortakaraören Muhtarı olan Ayşe Demir, emekli öğretmen Meliha Karayılan, Hemşire Necla Yılmaz (Buğdaycı) gibi çeşitli mesleklerden emekli olmuş, Konya ve Seydişehir’de ikamet eden 17 kız öğrenci, bu buluşmayla hem anılarını tazeledi, hem de arkadaşlıklarını pekiştirdi.

BLC Cafe’nin kendilerine özel hazırlamış olduğu kahvaltı ve gösterilen özel ilgiden memnun kalan Mahmut Esat Ortaokulu kız öğrencileri, bir daha ki yıl tekrar buluşmak dileğiyle birbirlerine sarılarak vedalaştılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.