7 kişi yaralandı, 34 koyun telef oldu.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2021 - 11:58, Güncelleme: 03.10.2021 - 11:58
 

7 kişi yaralandı, 34 koyun telef oldu.

Seydişehir –Karabulak Kavşağı Isparta Caddesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralanırken 34 koyun telef oldu

Bünyamin Çandar idaresindeki 34 HR 6942 plakalı minibüs , Ramazan Acır’a  ait olan yolun karşısına geçirmeye çalıştığı koyun sürüsüne çarptı. Kazada araçta bulunan sürücü ile  Dudu Çandar, Mustafa Çandar, Mehmet Çandar, Şeyda Çandar , Murat Coşkun, Fatma Art yaralanırken, 34  koyun da telef oldu.  İhbar üzerine olay yerine çok sayıda çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alında.  Koyun sürüsüne çarpan otomobilin sürücüsü Bünyamin Çandar İstanbul’dan Konya’nın Bozkır İlçesi  Çat mahallesinde  cenazeye gitmek için yola çıktığı öğrenildi.
Seydişehir –Karabulak Kavşağı Isparta Caddesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralanırken 34 koyun telef oldu

Bünyamin Çandar idaresindeki 34 HR 6942 plakalı minibüs , Ramazan Acır’a  ait olan yolun karşısına geçirmeye çalıştığı koyun sürüsüne çarptı.
Kazada araçta bulunan sürücü ile  Dudu Çandar, Mustafa Çandar, Mehmet Çandar, Şeyda Çandar , Murat Coşkun, Fatma Art yaralanırken, 34  koyun da telef oldu. 
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alında. 
Koyun sürüsüne çarpan otomobilin sürücüsü Bünyamin Çandar İstanbul’dan Konya’nın Bozkır İlçesi  Çat mahallesinde  cenazeye gitmek için yola çıktığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.