8.BÖLGE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE EĞİTİM

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2017 - 04:38, Güncelleme: 16.05.2017 - 04:38
 

8.BÖLGE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE EĞİTİM

Konya Büyükşehir Belediyesi Koski, hizmet içi eğitim programı kapsamında Seydişehir 8. Bölge Şube Müdürlüğünde görev yapan personele “İş Sağlığı ve İş Güvenliği “eğitimi verildi.

Seydişehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda düzenlenen eğitime Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir 8. Bölge Şube Müdürü Yılmaz Beşbadem ve çalışanlar katıldı. Başkan Tutal; “Çalışanlarımızın yasal hak ve hukuki sorumlulukları,genel iş sağlığı ve güvenliği kuralları ve tedbirleri, iş yeri temizliği ve düzeni, iş kazaları ve meslek hastalıkları, hukuki ceza sorumluluklar konusunda eğitimleri önemli.  Çalışmalarımızda önce iş güvenliği diyoruz. İşçinin ne yaptığını, yasal haklarını bilmesi lazım. Bunu bilirse verim de artacaktır" dedi. Bir işletmede iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanmasının en önemli konu olduğunu ifade eden İş Sağlı ve İş Güvenliği Uzmanları, işyerinde oluşabilecek  ya da dışarıdan gelebilecek tehlikelerin belirlenmesi, bu tehlikelerin riske dönüşmesine yol açan faktörlerin en azan indirilmesinin  gerekliğini vurguladı.
Konya Büyükşehir Belediyesi Koski, hizmet içi eğitim programı kapsamında Seydişehir 8. Bölge Şube Müdürlüğünde görev yapan personele “İş Sağlığı ve İş Güvenliği “eğitimi verildi.

Seydişehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda düzenlenen eğitime Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir 8. Bölge Şube Müdürü Yılmaz Beşbadem ve çalışanlar katıldı.

Başkan Tutal; “Çalışanlarımızın yasal hak ve hukuki sorumlulukları,genel iş sağlığı ve güvenliği kuralları ve tedbirleri, iş yeri temizliği ve düzeni, iş kazaları ve meslek hastalıkları, hukuki ceza sorumluluklar konusunda eğitimleri önemli.  Çalışmalarımızda önce iş güvenliği diyoruz. İşçinin ne yaptığını, yasal haklarını bilmesi lazım. Bunu bilirse verim de artacaktır" dedi.

Bir işletmede iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanmasının en önemli konu olduğunu ifade eden İş Sağlı ve İş Güvenliği Uzmanları, işyerinde oluşabilecek  ya da dışarıdan gelebilecek tehlikelerin belirlenmesi, bu tehlikelerin riske dönüşmesine yol açan faktörlerin en azan indirilmesinin  gerekliğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.