90.YIL CUMHURİYET TIRMANIŞI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2013 - 11:31, Güncelleme: 05.11.2013 - 11:31
 

90.YIL CUMHURİYET TIRMANIŞI

Seydişehirli Dağ ve Doğa sever 10 kişilik bir grup, Madenli Köyü sınırları içerisinde bulunan Yalıncak Dağı?nın 2.120 mt rakımlı zirvesine, Cumhuriyetimizin 90.yılı etkinlikleri çerçevesinde bir tırmanış gerçekleştirdiler.

Seydişehirli  Dağ ve  Doğa sever  10  kişilik bir grup, Madenli  Köyü sınırları içerisinde bulunan Yalıncak Dağı’nın  2.120 mt rakımlı zirvesine, Cumhuriyetimizin  90.yılı etkinlikleri çerçevesinde bir tırmanış gerçekleştirdiler.                                                                                                                                       29 Ekim akşamı, Seydişehirli  Dağcılar olarak Fener Alayına  katılan Dağ ve Doğa  severler, aldıkları kararla geçen yıl Cumhuriyet tırmanışı yaptıkları Yalıncak Dağı  zirvesine , zor ama bir o kadar da heyecan verici  bir tırmanışı bu yılda başarıyla gerçekleştirdiler. Araçları ile Madenli Köyü  su deposunun bulunduğu  alana  intikal eden  tırmanış ekibi , gerekli kontrollerini  yaptıktan  ve izlenecek rota kararından sonra su ikmallerinide yaparak  tırmanışa başladılar.  Zirveye  ulaşan dağcılar,  bayrak açarak  90 yıl önce  Cumhuriyeti  ilan eden  başta büyük önder  Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm  şehit ve gaziler  için saygı duruşunda bulunduktan sonra  inişe geçerek,  sorunsuz bir şekilde etkinliği tamamlamışlardır.     BUu etkinliğe  Kadir Taş,  Raşit Kargılı,  Erdal  Deniz,  Hidayet Dereli,  Ali Gören,  Ahmet Dağlı, Hüseyin Gören,  Hasan Şahin,  İsmail  Çataler     ve  Murat  Atalay  katılmış olup, dağcılar gelecek yılda Cumhuriyetimizin   91.yılını,  yine bir dağın zirvesinde  kutlama  kararı  aldılar.
Seydişehirli Dağ ve Doğa sever 10 kişilik bir grup, Madenli Köyü sınırları içerisinde bulunan Yalıncak Dağı?nın 2.120 mt rakımlı zirvesine, Cumhuriyetimizin 90.yılı etkinlikleri çerçevesinde bir tırmanış gerçekleştirdiler.

Seydişehirli  Dağ ve  Doğa sever  10  kişilik bir grup, Madenli  Köyü sınırları içerisinde bulunan Yalıncak Dağı’nın  2.120 mt rakımlı zirvesine, Cumhuriyetimizin  90.yılı etkinlikleri çerçevesinde bir tırmanış gerçekleştirdiler.                                                                                                                                      

29 Ekim akşamı, Seydişehirli  Dağcılar olarak Fener Alayına  katılan Dağ ve Doğa  severler, aldıkları kararla geçen yıl Cumhuriyet tırmanışı yaptıkları Yalıncak Dağı  zirvesine , zor ama bir o kadar da heyecan verici  bir tırmanışı bu yılda başarıyla gerçekleştirdiler.

Araçları ile Madenli Köyü  su deposunun bulunduğu  alana  intikal eden  tırmanış ekibi , gerekli kontrollerini  yaptıktan  ve izlenecek rota kararından sonra su ikmallerinide yaparak  tırmanışa başladılar. 

Zirveye  ulaşan dağcılar,  bayrak açarak  90 yıl önce  Cumhuriyeti  ilan eden  başta büyük önder  Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm  şehit ve gaziler  için saygı duruşunda bulunduktan sonra  inişe geçerek,  sorunsuz bir şekilde etkinliği tamamlamışlardır.    

BUu etkinliğe  Kadir Taş,  Raşit Kargılı,  Erdal  Deniz,  Hidayet Dereli,  Ali Gören,  Ahmet Dağlı, Hüseyin Gören,  Hasan Şahin,  İsmail  Çataler     ve  Murat  Atalay  katılmış olup, dağcılar gelecek yılda Cumhuriyetimizin   91.yılını,  yine bir dağın zirvesinde  kutlama  kararı  aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.