ABDULLATİF ŞENER ÜZÜMCÜNÜN CENAZESİNE KATILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2019 - 01:27, Güncelleme: 28.02.2019 - 01:27
 

ABDULLATİF ŞENER ÜZÜMCÜNÜN CENAZESİNE KATILDI

CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener seçim çalışmaları için İlçemize geldi.

Abdullatif Şener seçim çalışmaları için geldiği Seydişehir de Seyyid Harun’da kılınan cenaze namazına katıldı. Şehrimizin tanınmış simalarından vefat eden Alaattin Üzümcü’nün cenaze namazını kıldıktan sonra Cami çıkışı bağımsız aday Abdulkadir Çat ile de ayaküstü sohbet eden “Bir emriniz, isteğiniz var mı?” diye soran Çat’a, Başarılar dileyen CHP Konya Milletvekili Şener daha sora çarşı esnafını da ziyaret etti. Şener, seçim çalışmalarını koordinasyon merkezinde vatandaşlara bir konuşma yaptıktan sonra oradan da akşam saatlerinde Ketenli, Bostandere mahallerinde sürdüreceği öğrenildi.
CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener seçim çalışmaları için İlçemize geldi.

Abdullatif Şener seçim çalışmaları için geldiği Seydişehir de Seyyid Harun’da kılınan cenaze namazına katıldı.

Şehrimizin tanınmış simalarından vefat eden Alaattin Üzümcü’nün cenaze namazını kıldıktan sonra

Cami çıkışı bağımsız aday Abdulkadir Çat ile de ayaküstü sohbet eden “Bir emriniz, isteğiniz var mı?” diye soran Çat’a, Başarılar dileyen CHP Konya Milletvekili Şener daha sora çarşı esnafını da ziyaret etti.

Şener, seçim çalışmalarını koordinasyon merkezinde vatandaşlara bir konuşma yaptıktan sonra oradan da akşam saatlerinde Ketenli, Bostandere mahallerinde sürdüreceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.